lördag 31 mars 2012

Uppvaktad!

Jaha, så har man blivit ett år äldre - 55 år :) Men man är ju inte äldre än man gör sig sägs det ju, blir nog aldrig gammal då:)) Blev uppvaktad av familjen och släkten med blommor, presentkort och presenter. Den här asken i plåt fick jag av mina barn, måg och barnbarn:) När jag öppnade den låg det en fin läderpåse i med..............
..........den här lilla älvan:) Hon är 10 cm hög och alldeles sagolik söt! De vet vad jag gillar mina barn:) Det finns tydligen runt 20 olika modeller av henne och gissa om samlaren i mig vaknade:)) En mängd idéer och bilder har tagit form i mitt huvud om var och hur jag ska ha den här lilla sötnosen i trädgården. Eller om jag ska ha henne inne - som sagt många idéer:)
I lådan låg det också en liten flaska med detta Magic Fairie Dust (magiskt älvdamm) Får vifta lite med detta ute så kanske vi slipper frosten:)

10 kommentarer:

 1. Tänkte på dig och din födelsedag för några timmar sedan, säger grattis nu! Jag är endast 53, i bara en vecka till;)))
  Sicken liten söt älva, ser fram emot att träffa henne någon gång!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Stort grattis på födelsedagen! Ja verkligen underbar älva du har fått! Och jag är säker på att det blir lätt för dig att hitta ett passande ställe i trädgården. Ja snälla, strö ut en massa älvstoft mot frosten!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen! Det var en verkligen en söt älva! Kan gott förstå att samlaren vaknade. Själv skulle jag nog inte våga ställa ut den där i trädgården.
  Den kan ju flyga iväg - på ett eller annat sätt! ;-)

  Strö nu ut litet älvglitter, så vi alla kan få en frostfri period!

  Märit

  SvaraRadera
 4. Ja, du Monne! Vilken tur att du blev rejält uppvaktad! Trots att det var du som fyllde år så fick jag blommor av dig, det är så jag får skämmas! Vi får åtgärda det vid nästa tillfälle:-) Vad fint ni hade i trädgården trots isande vind. Har planterat mina rhododendron i krukor och har gödslat alla andra med 15 liter blåkorn, och klematisarna med 30 liter hönsgödsel. Trots kylan är det skönt att vara ute.
  Ha det gott!
  Vi ses
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Grattis ,grattis igen min vän.
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Så fina presenter!
  Femtiofem år är väl ingen ålder. Jag är inne på mitt sjuttiofjärde och även om allting tar ungefär dubbelt så lång tid som när jag var ung som du så tuffar jag på...
  Hoppas du har det lite varmare och grönare än vi!
  Snart rymmer jag till stan:)
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 7. Grattis så här i efterskott.Viken fin liten älva du fick.Och vilken bra storlek.Ha en trevlig söndag

  SvaraRadera
 8. Grattis!
  Jag har också en lite älva. Amy!
  Så fina.
  Forsatt fin söndag önskar jag dig.

  SvaraRadera
 9. Jag får passa på att gratulera dig på din dag. Vilken vacker älva och kul att det finns flera kan ju bli hur fint som helst//Britt

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar liten älva. Förstår precis hur du känner dig med snurret över hur/var den kan stå. Så härligt.Kram/Fia.

  SvaraRadera