söndag 25 mars 2012

Trädgårdsmässa i Hjärtum

Idag har vi alltså varit på Trädgårdsmässa i Hjärtum (vid Lilla Edet) I en hembygdsgård hade en massa utställare fått plats med att visa upp sina respektive företag, och olika föreningar kunde "visa upp sig" och vi var där som representanter för STA:) Väldigt kul och en massa mer utställare än jag kunde föreställa mig:) En hel del besökare kom också så det blev en del broschyrer utdelade så kanske får vi fler medlemmar vad det lider:) Vi åkte hemifrån redan vid 7.30 och mässan var slut vid 15.00.

Här är det Garden Girls olika produkter.
Här också:)
Det fanns grönsaksförsäljare..............
........ godis o annat smått o gott försäljare:)
Honungsförsäljare, jag köpte en burk med fikon i konjak o honung:)
Sättpotatis i en mängd olika varianter............
............fårskinnsförsäljning och keramik och mycket mycket mer:) En trevlig dag som vi avslutade med ett besök på Antikladan som ju ligger i Lilla Edet. Där hittade vi finfina saker som jag berättar mer om i morgon:) Efter det åkte vi hem till en kompis som bjöd på kaffe o våfflor (syndade lite:)) Så nu är man lite mör, det har varit en lång men helt fantastiskt rolig dag.

2 kommentarer:

 1. Efter en lyckad dag ska man vara lite mör. Blir redan nyfiken på vad ditt inlägg imorgon kommer att innehålla... Vilket utbud av sättpotatis, här finns väldigt lite att välja bland.
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Fine billeder.
  Det ser spændende ud.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvaraRadera