torsdag 5 januari 2012

Man gör så gott man kan:)

När det är regnigt och trist ute får man hitta på lite andra saker att pyssla med inne:) Jag har ju börjat att virka lite och de första pulsvärmarna fick svärmor, de andra dottern och nu har jag gjort ett par till mig:) Inga skönheter precis men jag har hittat på mönstret själv och de värmer gott:) Nu håller jag på med en mössa i samma färger, får se hur det går. Skulle vilja lära mig att sticka också, vanlig slätstickning kan jag ju men jag vill lära mig att sticka strumpor med häl och framför allt snygga mönster. Får väl anmäla mig till någon stickkurs eller nåt:)

7 kommentarer:

 1. Stick och virka är något som man kan sysselsätta sej med långa stunder.Har stickat massor under åren som gått.Alla barnbarnen fick tröjor med roliga motiv när de var små.Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Dom var härliga!
  JAg gillar sådana men andra har stickat dem jag har eller kankse virkat...dom är så bra då det är lite ruggit på jobbet.

  Sticka det är inte så knivigt klart du fixar detom du kan grunden,,finns massor med härliga böcker om det och bloggar. Det är så avkopplande att sticka tycker jag. ha det gott kram Monica

  SvaraRadera
 3. Hittade till din fina blogg idag och gillar din blanding. Ha en bra helg och välkommen att titta in hos mig.
  /Lotta

  SvaraRadera
 4. Ja va härliga,jag frågade på fejan om mönstret men är så sällan inne där så vet inte om du svarade. Har du så man kan få mönstret?
  Jag har ju lärt mig sticka raggsockar sista året och har nog hunnit sticka ca 8 par nu. Jätteroligt. Senaste veckans sticke har blivit små tröjor till pingviner som jag ska skicka med posten till Nya Zeland.Kram/Fia.

  SvaraRadera
 5. Jag har inget mönster annat än i huvudet Fia, men jag kan se i morgon om jag möjligtvis kan "återskapa" det på ett ungefär till dig:)

  SvaraRadera
 6. Jättesnygga tycker i alla fall jag!

  SvaraRadera
 7. bra jobbat tycker jag.. det är både roligt o avkopplande att sticka o virka.. ha en fortsatt härlig helg.. Moa

  SvaraRadera