onsdag 18 januari 2012

Vår inne;)

Idag fick jag dessa söta primulor av svärmor, nu kan jag låtsas att det är vår:) Jag får bara akta mig för att inte titta ut genom fönstret för det är grått,grått med lite grått i ute:(
Ruggigt och råkallt är det också och det har en tendens att krypa in i huset så att det känns kallt inne med så nu ska jag tända i braskaminen och sätta mig med en kopp kaffe:)
En rätt behaglig paus i storstädningen:)

6 kommentarer:

 1. Har kollat i blomsteraffären om de fått in några vårblommor.Senast idag,men det var noll.Ska försöka övertala gubben så han kör mig till blomsterlandet någon dag .Måste ju köpa lite bra jord.Och där borde det finnas lite vårlika växter.

  SvaraRadera
 2. Fina :-) Ja, inte är det roligt väder. Halkigt blev det här så jag vågade inte åka iväg på trädgårdsprats-träff en gång :-( Men det kommer fler gånger.

  SvaraRadera
 3. Köpte också en primula i dag - härligt! Det blev några Helleborus niger också, för 20 kr styck(!). Panikutförsäljning efter jul, förmodligen, så jag kunde inte lämna de små liven där, heller... Men med lite tur överlever de i övervintringsgaraget till våren. Vill inte riktigt tänka på det, men tydligen ska det snöa i natt. Hu.
  Kram Ester

  SvaraRadera
 4. Ja hua mig sicket väder! Tappade humöret fullständigt när jag kom hem från jobbet.... suck... jag som skulle ut och springa! Men klart.... sitta och läsa bloggar är inte helt fel heller :) Tänkte ta en tur till Blomsterlandet på fredag och köpa helgblommor, tulpaner och kanske någon viva? De är så söta!!!
  ha det bäst, kram ♥

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med lite vårblommor! Här är det snöblask ute i kväll, inte roligt alls!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 6. Jag har också fått in några primulor på bordet. De värmer inombords trots att det är trist ute.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera