lördag 21 januari 2012

Kul med innovativa människor!

Idag på eftermiddagen åkte vi till Mikael S Andersson på Tjörns Trädgårdar ( www.yourvismawebsite.com/tjorns-tradgardar) för lite tjôt om dagliljor och annat smått o gott:) Det är stängt för säsongen och han håller på med ombyggnad av hela "härligheten" och ska öppna butiken den 16 mars. Ska bli spännande för han har en massa kul idéer som han bland annat bollade lite med oss:) Här satt vi och drack cappuccino och pratade och hade det trevligt;)

Tittade man ut genom fönstret var det inte lika trevligt.........
......snön föll i stor mängd;( Fast den här enorma gjutjärnskrukan (en av två) var ju häftig att titta på. Som sagt Mikael har många projekt och idéer på gång:)
Den här "makapären" tycker jag är trevlig. Som en stor tavelram att ha på väggen med levande växter i;)
De här två fina betongkrukorna fick vi;)) Var helt överlycklig, ska nog köpa murgröna att ha i dem och till sommaren ska jag ha dem på altanen under tak för de var lite känsliga för regn. Nu har Göran varit ute och plogat med traktorn, han måste ställa in plogbladet bättre men det får han göra i morgon när det inte är så mörkt. Lördagskvällen ska avnjutas i tv-soffan med lite avocado och kräftstjärtar och lite vin. Livet är underbart!!

2 kommentarer:

 1. Skönt att det finns människor med kul idéer. Jag knycker för det mesta andras , har lite dålig fantasi.
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 2. Vilken fin snö ni fick!
  Gillar de där krukorna väldigt mycket super fina.
  Kul med små pigga barn eller hur?
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera