söndag 1 januari 2012

Ett nyfött år!

Så var det då den 1 januari:) Låter som ljuv musik i mina öron - ett alldeles nyfött år ligger framför oss. Nu blir det ljusare och ljusare för varje dag och snart börjar de första vårtecknen att visa sig men det är väl kanske lite väl tidigt att förvänta sig att det ska börja sticka i rabatterna men man vet ju i alla fall att det är på "rätt" sida om årsskiftet:)) I dag är det regnrusk precis som det har varit väldigt mycket av den senaste tiden men det gör inte så mycket. Om en stund ska vi till kompisar på middag och det ser jag fram emot:))

4 kommentarer:

 1. Ett steg i rätt riktning det här med att ett nytt år har börjat. Massor av smålökar börjar titta upp här. Sedan ett par timmar tillbaks är de täckta av vitt.
  God fortsättning på det nya året!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett riktigt gott 2012 och ser framemot att läsa din blogg ett år till //Britt

  SvaraRadera
 3. Ett nytt år är fött och som ska fyllas med en massa trevliga händelser.
  Ikväll såg jag några små "flygfän" som dansade runt ytterlampan, så visst kan man tro att våren är på väg. Krokusen jag satte i höstas sticker redan upp.
  God fortsättning!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt! Det känns som om vi har tagit oss över krönet på en jättelång uppförsbacke och nu har det, sakta men säkert, börjat rulla åt rätt håll igen.
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera