tisdag 24 januari 2012

Mjölkskummare!

Brrrr vad jag är frusen, det är visserligen bara - 1,7 grader men fy katten vad kallt det känns:( Eldar som en galning i braskaminen och den gör gott när man väl fått eldat en stund. Var dock tvungen att ge mig ut i kylan för att åka och handla lite mat och passade då på att köpa lite tulpaner att pigga upp mig med:)
Sitter annars mycket framför datorn där jag försöker att katalogisera mina dagliljor, vill ha en bild samt en faktaruta på varje daglilja. Lite kul att pyssla med under vintern, det tar ju ett tag och en del dagliljor hittar jag ingen information om alls och då ställer man sig genast frågan - Är det en felnamnad? Jaja, det ordnar sig nog så småningom:)Köpte mig också en liten visp när jag var och handlade (en så kallad mjölkskummare) så nu ska jag dricka ett glas cappuccino med lite riven 70% choklad på toppen.

6 kommentarer:

 1. Ser ut som en bild i ett matmagasin, och tulpaner är aldrig fel!
  Lycka till med katalogiserandet.
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Anette, första gången ever som jag har gjort cappuccina och då måste jag ju bara fota:)

   Radera
 2. Här eldas det också för fullt.små fina plantor du redan fått upp//Britt

  SvaraRadera
 3. Tulpaner piggar alltid upp!!! Fick en bukett av min kollega när jag var och handlade i vår lilla butik idag, som en krya på dej gest. Nice!!!
  Cappuccinon såg inte dum ut heller,det lär väl bli fler ;)
  / Elinore

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är som tar tag i katalogiseringen! Det är sådant jag tänker att jag ska göra "när det blir vinter" - men när det väl blir vinter på riktigt, blir det liksom inte av ändå... Förmodligen dags att ta sig i kragen...
  Kram Ester

  SvaraRadera
 5. Så lyxigt det ser ut med cappuccinon! Kul pyssel med katalogiseringen, blir nog väldigt bra.

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera