söndag 15 januari 2012

Trädgårdsfest mitt i vintern!

Jaha så var årets Trädgårdsfest i Varberg över för den här gången. På övervåningen i detta hus "Campus" håller vi till, alla på trädgård utsvultna trädgårdsnördar som fullständigt suger i sig av alla föredrag och bilder, mingel med mera trädgårdsprat och sist men inte minst den oerhört trevliga middagen- som avslutar lördagen och som avnjuts här i detta hus fast på bottenvåningen:)

Först ut på lördagen var Hannu Sarenström, en glad och trevlig prick som jag inte träffat personligen innan:) Han höll ett mycket uppskattat och underhållande föredrag, ja de gjorde de allesammans - Peter Korn och Owe Jaktlund som var de två andra föredragshållarna efter honom. Tyvärr fick jag inga vidare bilder på dem eftersom jag ställt in kameran knasigt:( Så Hannu får representera alla föredragshållarna med denna bild:) Även Peter Knutsson och Leif och Christina Fryle.
På detta hotellet sov vi, efter en god frukost var det dags att checka ut och bege oss till Campus och söndagens första föredrag klockan 9.00.
Vände vi oss om från hotellet färgades himlen av denna vackra morgonrodnad:) Lite kallt var det i luften men en rask promenad ner till Campus fick oss varma:)
Ett litet stopp i trappan upp till hörsalen - inbrottslarmet hade glömts bort att kopplas ur:) Men snart var problemet löst och alla kunde ta plats och lyssna på först Peter Knutsson och sist men inte minst Leif och Christina:)
Det är inte utan att man känner sig lite trött men ingenting - absolut ingenting som jag skulle vilja ha ogjort:) Ser i stället fram emot nästa års fest:)

7 kommentarer:

 1. Ett härligt avbrott på vintern och roligt på alla sätt.
  Mycket nytt har jag fått lära mig men det var framförallt två meningar som satte sig fast i minnet :-)
  Hannus - Orden kommer ut innan man ens vill.
  Peter Korn - Ett sätt att inte få det plottrigt i trädgården är att välja växter som knappt syns.

  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft det kanonbra. Vilken tur ändå att jag inte hade anmält mej, som jag tänkte från början, för jag åkte på en rejäl ischias till denna helg så jag knappt har kunnat gå. Men avis är jag ändå lite.... Må så gott / Elinore

  SvaraRadera
 3. Kan tro det var en bra trädgårdsfest med både bra föredragare och trevliga åhörare :)
  Du får berätta om det var något speciellt som var bra.
  Ha en bra vecka :)

  SvaraRadera
 4. Ja det var verkligen en trevlig o inspirerande helg!Mycket kunniga föredragshållare o många trädgårds nördar har men träffat. Å du jag håller med Christina Frylé när hon sa som slutreplik på sitt föredrag att ni har en trädgård som har allt:-)Kram M-L

  SvaraRadera
 5. Hejsan Monne

  Nog blir jag bra sugen att vara med nästa år - hoppas på samma föreläsare då;)))!/Anja

  SvaraRadera
 6. Åh.. så roligt och inspirerande det måste varit o framförallt härligt att åka iväg och göra sånt där ihop med andra likasinnande.. Kram o ha det gott/Moa

  SvaraRadera
 7. ÅÅ så kul ni verkar haft, nästa år har jag tänkt försöka fara:)Och nu funkar min blogg igen,bytt webläsare...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera