måndag 2 januari 2012

Regn, dimma, hagel o sol!

Dagen har varit lite blandad om man säger så:) morgonen och förmiddagen var lite gråruggig och fuktig, eftermiddagen bjöd på ett strålande solsken, i varje fall över viken på andra sidan vägen. Vårt hus ligger ju precis nedanför ett berg så vi har nästan aldrig sol i trädgården vid den här tiden på året, den kommer liksom inte över bergsryggen:( Men jag såg den ju som sagt på andra sidan:)) Nu i kväll så regnar det, ibland med inslag av hagel så det är ju inte utan att man längtar till den här synen i stället, strax innan midsommar är det och det är så där precis underbart som bara en svensk sommar kan vara:)) Kolla pionerna -suck men snart är vi där igen och tiden fram tills dess får vi använda oss av till att njuta av andra saker som frösådder, sticklingar och snart påt och pet i rabatterna:))

5 kommentarer:

 1. Hej och god fortsättning.
  Jag detta väder usch och fy...
  Imorgon kommer nästa storm sägs det.
  har varit ute och lagt ner alla krukor mm
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera
 2. Då är det fler än jag som bor i "mörkrets skugga" fram tills i mars ;) Jag har jobbat idag och såg solen över hustaken, och hoppades att någon njöt av den utomhus :)

  SvaraRadera
 3. Hej Monne, visst längtar vi till våren men lite snö hade varit trevligt på vägen dit. Jag har ingen blogg men Bert håller på att ställa iordning vår hemsida www.torpetidag.com om du vill kika in. God Fortsättning Irén

  SvaraRadera
 4. Ja men visst,nu kan bara bara sikta framåt och njuta inför. Man vill både stanna upp och dra fram tiden på samma gång.Hoppas mina frö från Impecta kommer fort så jag kan smyga igång om någon vecka med första frösådden;)Nu blir det en kopp te och nygräddade vaniljhjärtan. Kram/fia.

  SvaraRadera
 5. Hej Irén vad kul att ni gör en egen hemsida:) Fin blir den också:) Nån snö längtar jag inta alls efter men lite solsken hade inte varit dumt:)

  SvaraRadera