torsdag 19 januari 2012

Skulle slagit till direkt!

Veckan innan jul var jag i en inredningsbutik i Stora Höga "Gripsholm" heter den. Där såg jag detta hästhuvud i terrakotta och som var lite "antikbehandlat" för endast 149:- MEN i ett försök att vara ekonomisk;) köpte jag det inte, vilket jag ångrade genast när jag kom hem:( - Julen kom och gick och i mellandagarna var jag där igen och tänkte att NU ska jag bara ha det, då var det slut!!!!!! Åh vad besviken jag blev men tjejen som jobbade där sa att hon skulle kolla upp om det fanns något kvar i de andra butikerna eller om det var något lager som skulle kollas. Lämnade mitt telefonnummer och i går ringde hon och sa att det fanns ett hästhuvud till mig:)) Prick 10 när de öppnade var jag där:) Nu har jag sprungit runt en stund och kan inte riktigt bestämma mig för var jag ska ha det:) Här får det stå ett tag för här passar det rätt bra men man vet aldrig rätt som det är hittar jag ett bättre ställe:))
Jag är så glad att det fanns ett kvar till mig i alla fall.

7 kommentarer:

 1. Å så fint.Och vilket bra pris.Där hade du tur.

  SvaraRadera
 2. Bättre sent än helt utan! Roligt för dig att du fick tag i det.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du fick det till slut! Väldigt fint. Och jag ser att ni jobbar på i trädgården - känns väldigt avlägset hos mig än... Men drömma och titta på bilder funkar ju ett tag, vackra dagliljor tex. :-)

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera
 4. Väldigt snyggt! Passar ju både ute och inne ett sådant!

  SvaraRadera
 5. Vad snyggt Monne! Ibland ser man så fantastiskt fina saker som man bara MÅSTE ha, men, trots att jag alltid har varit 'fattig' så ha jag en jäkla exklusiv smak och följaktligen blir jag utan av logiska skäl...;((!
  Hehhee! Men jag gläds åt ditt fina fynd som även undertecknads börs skulle palla för! Vilka mått har den?
  /Anja

  SvaraRadera
 6. Anja: Haha det är ett elände att ha exklusiv smak;)) Men som sagt den här var ok i pris:) Måtten är 30 cm hög och 20 cm tvärs över från mulen till manen:)

  SvaraRadera
 7. Snygg!
  Passar utmärkt här i trädgården om du inte vet var du skall ställa den :-))
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera