onsdag 11 januari 2012

En salig blandning!

Detta är en trädgårdsblogg, det kan man inte tro om man kollar innehållet den senaste tiden:) Det har varit en salig blandning på inläggen allt ifrån pyssel och inredning till recept och ovädersrapporter:) det fortsätter dessutom i dag med ett fotomontage på våra katter:) Vi beställde från ExtraFilm foto på Canvas och det blev jättebra. Det var lite mek eftersom jag beskar bilderna och suddade kanterna, sedan skickade jag över bilderna till Görans dator (han har pc, jag har mac) han lade "in" dem i "mallen", storleken på tavlan är 45 x 30 och då gällde det att fippla till så att alla tre fick plats. Ordern skickades iväg och i går fick vi hem tavlan ;)) Innehållet på bloggen den senaste tiden får väl skyllas på att en trädgårdsnörd inte har så mycket att visa under lågsäsong:) Men nu ska det bli andra bullar av;) I dag kom nämligen fröna..................
............frö från både Impecta och Rara växter:) Så nu kanske jag kan skriva om mer trädgårdsrelaterade ämnen i fortsättningen. Men ni som följer min blogg kanske har överseende med mina "utsvävningar" periodvis;) Ha det gott alla!

6 kommentarer:

 1. Vad fin tavlan blev men så är det vackra motiv:))
  Jadu Monne, vintern kan få oss att skriva om allt möjligt men det är ju för att vi väntar så intensivt efter våren...Nu börjar din, då du fått hem fröer. Nu måste du berätta vad som finns i påsarna...nyfiken till max.

  SvaraRadera
 2. Är det BARA en trädgårdsblogg??? Jag tycker det är så härligt med att få veta lite om livet runt om en sån go tös som dej. Särskilt när man har haft äran att få göra en titt hos dej. Det känns BRA för en "vanlig" trädgårdstant att se o höra både Era vedermödor o roligheter. Sen är väl inte hemmet o omgivningen ngt om vi inte har egna el. andras DJUR o natur att glädjas åt.
  Tack för att Du finns o det var härliga foton på dina MISSAR.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att det finns fler som skickar bilder mellan datorer för att få ordning på dom ;-)
  Äsch, det finns ju inte så mycket trädgård att blogga om såhär års. Och recept tycker jag är jättekul att läsa!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker tavla. jag har också funderat på att göra en canvas tavla. Nu vart jag riktigt sugen//Britt

  SvaraRadera
 5. Haha,jag är knäpp jag vet,blev så glad när jag såg dina fröpåsar stå håret ställde sig rakt upp på huvudet. De där påsarna kännar man ju igen. Har visst en hör från Rara växter också kom jag på nu,hihi. Du förresten du får ju 2 lotter hos mig. Du är ju redan följare också. Det ger ju såklart en lott också. Du som är min flitigaste kommentatör. Väldigt uppskattad ska du veta;) Kram /Fia.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin tavla.
  Jag har inte heller så mycket trädgård att skriva om på vintern det blir ju att plocka ur arkivet.

  Men nu som du skriver kommer fröerna i postlådan och då blir det andra saker.

  Jag har en del frösådder ute redan under snön, inne har jag änu bara några krukor som jag går och tittar på om det börjar grönska. Och nu så har det kommit upp i en kruka. Hegemone liliace. Det är riktigt spännande.
  Jag har inte gjort iordning för innesådder med lysrör än men det kommer

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera