fredag 6 januari 2012

Skillnad mellan fram o baksida!

Trettondagsafton började med frost, inte så mycket men ändå. Men solen tittade fram och det var ju härligt efter allt regnandet och blåsandet som varit de sista dagarna:)) Här är fortfarande frost - 2 grader så nu är det riktigt gott att elda i braskaminen:) Det ser riktigt våraktigt ut när man tittar ut över vattnet i viken och med solen lysande över allt ihopa;) Detta är alltså vad jag ser när jag tittar ut genom köksfönstret -ja ska jag vara ärlig är ju fotot tagit utomhus på trappan för köksfönstret är extremt skitigt efter alla stormar.
Sa ju härom dagen att vi inte får sol i trädgården vid den här årstiden för berget bakom "tar" den, här ser ni själva skillnaden - inte så där vårlikt som på framsidan inte)

9 kommentarer:

 1. Nu ser ju eran lilla vik nästan ut som en insjö på bilden, men skall jag vara ärlig så är jag en riktig inlandsbo... havet lockar mig inte alls, men din baksida med berg och planteringar, det är annat det!

  SvaraRadera
 2. Verkligen kul att se skillnaderna. Man kan som sagt knappt fatta hur det kan växa upp så mycket.
  fin utsikt ni har.
  Ha en skön kväll
  annika

  SvaraRadera
 3. Ni kan skatta er lyckliga, som har en så vacker utsikt. Framåt våren tror jag att trädgårdsutsikten är minst lika vacker!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 4. Vacker utsikt ni har! Vi har också sol-fritt i trädgården såhär års... lite trist, men det är ju ljust i alla fall :-) Jag tycker dina pulsvärmare ser jättemysiga ut!

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera
 5. Jag som älskar vatten måste ändå säga, att baksidan slår den. Det ger en så spännande känsla att titta på berget och undra "vad är det nu som växer där..å där.." :))

  SvaraRadera
 6. Hejsan Monne!
  Det där med vintersol i trädgården är så dubbelt. Ibland är jag avundsjuk på grannen som tycks ha sol på sin tomt även när det är mulet...men, vid närmare eftertanke (eller försvar för att inte försmäkta under den gröna, fula filten)tycker jag att det är bra så att vårvintersolen in te väcker växter för tidigt...typ...tror du att detta går hem i stugorna? /Anja

  SvaraRadera
 7. Här är det ju bara min stuga som skuggar något eftersom min tomt är platt om än lätt sluttande. Så mycket får tidiga frostskador när vårsolen sätter fart här. Önskar att jag hade ett berg i trädgården som ni har.

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 8. Så fint det är med vatten och sol! Vilken tillgång ni har där, oavsett årstid. Om jag får önska så fortsätter det dessutom att vara isfritt och så blir det vår om en månad ungefär...
  God ny odlingssäsong!

  SvaraRadera
 9. Ni har allt :-) Vacker utsikt och ett lika fint berg.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera