fredag 27 maj 2011

Snygga färger!

Hej på er:) nu känner jag att det är läge att skriva lite igen:) Det är lite ostadigt väder med regnskurar idag så det passar bra att greja lite inne och mellan skurarna var jag ute en runda i trädgården och fotade. Dessa hostor 'Hydon Sunset' i framkant och'St. Elmos Fire' i bakkant är som vackrast vid denna tiden, riktigt limegula är de:)
En annan som har riktigt snygga färger är den här Japanska lönnen Acer palmatum 'Tsumagaki' Klicka gärna upp bilden så ser ni de vackra kanterna på bladen. Det var så roligt att den klarade sig från frosten nu i början av maj:)
Som en bakelse är denna Rhododendron yakushimanum.
Upptäckte till min stora glädje att vår Cornus kousa 'Venus' blommar för första gången:)) En trevlig överraskning;) Nu ska vi snart fylla släpkärran med växter för att vara redo för morgondagens växtmarknad i Henån. I onsdags hade vi vår första 'öppna trädgård" för i år och trots att det blåste halv orkan kom det en hel del besökare:))

2 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder du visar. Allihopa lika fina.

  Ha en riktigt bra helg, Kerstin

  SvaraRadera
 2. Härliga färger :) Jag tycker att när det regnar, så framträder bladens färger mer än om när solen lyser.

  Det är full rulle för er nu, men det måste vara härligt att kunna lägga 100% på intresset :) Just maj månad borde man bara jobba halvtid ;)
  Ha en skön helg, kram :)
  http://www.lottas-tradgard.se/

  SvaraRadera