måndag 23 maj 2011

Full rulle!

Helgen i Helsingborg har varit jättetrevlig:) Direkt efter årsmötet i rhododendronsällskapet bar det av till två fina trädgårdar först ut var Bengt Hansson som hade en fantastiskt vacker trädgård med många fina rhododendron och häftigt klippta buskar. Nästa trädgård var Kenneth Lorentzons och det var ytterligare en fantastisk trädgård att få se;) Många "rum" med smakfyllt och vackert innehåll. Ska visa bilder och berätta mer om dessa trädgårdar senare:) Nu är det lite hektiskt för vi har vår första "öppna trädgård" för i år på onsdag och man vill ju att det ska se något så när ut)) Vi får dock skylla oss själva över tidsbristen för vi har ju gjort en massa roligheter som Danmarksresan och annat så tiden har så att säga gått ifrån oss lite:)) Idag fyller vår dotter år så då blev det kalas på eftermiddagen hos henne, passade på att pussa lite på barnbarnet också:) Har satt ut min "hovslagarväska" (den användes alltså till att ha hästskor, söm och verktyg i till hovslagaren) Tre stycken Bacopa blev fint i tycker jag. Nu ska jag fixa lite att äta och sedan ser vi på lite tv medan vi äter så tyvärr hinner jag inte kommentera något på era bloggar men jag läser:)) Som sagt det är lite hektiskt men det får bli som det blir till onsdag, vi har ju en dag i morgon att fixa lite mer ute så vi hinner säkert att få det hyfsat i ordning.

4 kommentarer:

 1. Det går säkert bra med trädgården. Tittar man på dina bilder tror jag inte ni behöver göra så mycket.
  Att ha lite kul är aldrig fel.
  Vad fin din "hovslagarväska" blev.
  Jag ska försöka att uppbringa energi och anmäla boutredningsmannen till advokatsamfundet. Det är bara det att man ska skriva så mycket. Får väl suga i mig lite energi från naturen nu när det är så vackert.
  Ha det bra och lycka till på onsdag.

  SvaraRadera
 2. du har säker så fint i din trädgård att folk inte ser ogräset.Lycka till på visningen, snart kommer jag på en visning:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Det låter som ni har haft en kanon helg. skomakarlådan är helt underbar...
  Hoppas det går bra nu på onsdag.
  Kram Mia

  SvaraRadera