söndag 8 maj 2011

Nu blommar häggmispeln och det blir så otroligt vackert:)
Har i dag klippt ner hela bokharabindan ( det är alltså den som jag har som "head på min blogg) vid ingången, det är/var med blandade känslor men den var totalt död på ena sidan portalen och allt ovanpå också det var bara någon ranka som det var liv i. Nu får vi se om den kommer igen annars åker resten med. Den har i alla fall glatt oss i några år och allt är ju förgängligt. Ska se om jag kan ta ett foto i morgon.

9 kommentarer:

 1. Trist när favoriterna får stryka med. Hoppas att den har överlevt.

  SvaraRadera
 2. Suck... men nu får du sätta något annat i stället!
  Clematis 'Summer Snow' är en bra ersättare kan jag tänka... mer härdig med....

  SvaraRadera
 3. Får hoppas det finns liv kvar. Här är jag också öm i hela kroppen som du skrev i förra inlägget. Jag har nu gjort ett avbrott i köksträdgården 2 dagar och målat min altan. Jösses vad många muskler man har som man inte vet om,haha. I veckan ska jag så mer i köksträdgården nu när temperaturen äntligen visar åt rätt håll. I drivbänken har purjolök ,basilika,Timjan och Rosmarin börjat titta upp. Skönt att kunna starta där iaf.

  SvaraRadera
 4. Bokharabindan blev säkert jätteglad för friseringen och kommer igen med full fart. Hoppet är det sista som överger trädgårdsmänniskan...Dina häggmispelträd är fantastiska. Jag har en enda liten liten buske som jag köpte för ett år sen, men oj, vad den blommar!

  SvaraRadera
 5. Hoppas den tar sig för dig..det ser så vackert ut på bilden.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 6. Så synd på Bokharabindan.Har tyckt att bilden på den vart så vacker.Men den kommer nog igen.Häggmispelträdet är så fint.

  SvaraRadera
 7. Min blommar nog över idag. Det snöar liksom.
  Du är så go som tittar in till mig fast att jag inte hinner titta in till dig så ofta.
  Det värmer så gott och jag ler varje gång när jag ser att du kommenterat.
  Kram på dig
  Annika

  SvaraRadera
 8. Synd på bokharabindan men den kommer sig nog. Visst har vi haft en underbar trädgårdshelg och en kul växtmarknad i lördags. Alltid lika roligt att träffa likasinnade.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 9. Visst har vi en underbar tid nu, mellan hägg och syren. Jag försöker njuta så mycket jag kan.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera