söndag 8 augusti 2010

Växtkraft!

Den här bilden tycker jag kan representera den enorma växtkraft som växterna har. Var ute och fotade från samma plats i trädgården den 6 augusti efter att ha hittat den nedre bilden i mitt bildarkiv och tyckte att det skulle vara kul att jämföra:) Det är en ynnest att få se hur det växer och ändras i trädgården månad för månad:)
Den här bilden hittade jag alltså i bildarkivet och då, den 6 april kunde man inte riktigt föreställa sig hur det kommer att se ut 4 månader senare;)) Efter den otroligt långa vintern hade växterna tydligen legat i startgroparna ett bra tag för när de äntligen blev vår så fullkomligt exploderade det ur marken. Upptäckte när jag kollade bildinfo att det var exakt 4 månader på dagen mellan bilderna, enda skillnaden att i april tog jag fotot på eftermiddagen och de senare på morgonen:) Om ytterligare 4 månader då är vi inne i december och då är det kanske till och med snö, vem vet? Men tills dess får man njuta i nuet och ha det gott så länge det varar:)) Var tid har sin charm så även livet.

5 kommentarer:

 1. Vad härligt det växer hos dig! Underbar växtkraft!
  Ha en fin dag! / Irene

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig rabatt och jättekul att se skillnaden.
  Ja vilken kraft det finn i våran jord.
  annika

  SvaraRadera
 3. Det är otroligt vad det kan växa, det ser så fint ut.
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Oj vilken otrolig skillnad. Vilken otroligt fin rabatt, jättekul att se.

  SvaraRadera
 5. Men vilken otroligt underbart blomsteroas!!! Ja jag är så himla avundsjuk! Haha du skulle se min rabatt! Några tråkiga perenner och ogräs som trängs vid fontänen =) Ingen planering alls! Ja det finns ingen vettig förklaring hur jag har kunnat matcha ihop eländet =D Nä ska försöka göra om det för jag blir så inspirerad av ditt paradis!

  Kram Anita

  SvaraRadera