tisdag 10 augusti 2010

Kärt besök!

Idag kom vår gamla granne Brita Andersson och hälsade på. Hon brukar komma ungefär en gång om året med sin dotter och hälsa på vänner och bekanta:) I år var även hennes andra dotter med, hon bor i USA men var här och hälsade på. Det är nog Britas förtjänst att mitt intresse för Hosta väcktes eller hennes "fel" kanske man också kan säga;))Det var nämligen från henne som min första Hosta kom för mer än 20 år sedan. Här poserar hon framför trappan som är kantad med "hennes" onamnade hostor. Hon fyllde 90 år i våras, det kan man inte tro när man ser henne:)
Måste också visa min för närvarande favorithosta:)) Det brukar ändra sig det där med favoriter, den här 'Stitch in Time' motsvarade mina förväntningar då den behåller sin häftiga tekning och färgnyans hela säsongen. En del är ju limefärgade och ådrade på våren men "går tillbaka" under sommaren till helt grönt.

12 kommentarer:

 1. Trevligt med besök. Det är ju otroligt att en nittioåring orkar med resan som ju är ganska påfrestande! Vilka fantastiska Hostor! Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 2. Ja kanske jag missförstod, möjligen är det ju dottern som kom ifrån USA. Nå spelar ingen roll, häftig ålder i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Jo Mimi, det är den ena dottern som bor i USA;) Men Brita var där för två år sedan:))

  SvaraRadera
 4. Var har du den i år????
  BERÄTTA!!! :O)!
  Tack själv för igår!
  Linda

  SvaraRadera
 5. Hej,kan inte du titta in i min blogg och se på mina bilder från dagens besök på Jönköpings Rosarium. Jag har några växter jag letar namnet på;)

  SvaraRadera
 6. Vilken tjuig hosta skrevs upp den på min vill ha lista.//Britt

  SvaraRadera
 7. Tusen tack för din fina namnlista, härligt ;)

  SvaraRadera
 8. Söt "Tant". SÖT Hosta!!!!!
  Carina

  SvaraRadera
 9. Mycket snygg Hosta! Hamnar direkt på min önskelista.
  Kram Elinore

  SvaraRadera
 10. Den hostan föll mig i smaken!

  /Anette

  SvaraRadera
 11. Läcker Hosta! Ja, du har ett par stycken..... mycket fina dessutom :)

  Kul med besök och jag hoppas jag är lika pigg när jag är 90 ;)

  Ha en skön dag :)

  SvaraRadera