onsdag 4 augusti 2010

Avslut på Kärleksstigen!

Igår höll Göran på att köra stenar till den nya Rhodedendron rabatten. Den ska samtidigt fungera som ett naturligt "avslut" på kärleksstigen.Berget här finns på vänster sida av stigen och rabatten kommer att ligga nästan nedanför.


Det var stora stenar som flyttades så det var bra att en traktor kunde lånas:) Han passade också på att köra några lass med gödsel när han ändå hade traktorn hemma.


Här är stenarna utlagda. Till höger i bild börjar berget och gödsel och torv ska fyllas på så att rabattens högsta punkt är mot mot berget. Det finns redan några Rhododendron planterade så de ska lyftas upp en bit för att komma mer till sin rätt:)

7 kommentarer:

 1. Vilken tur ni fick låna traktor,hade inte varit näpet annars.

  SvaraRadera
 2. Skönt att ha bra hjälpmedel.
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Jag avundas er som har berg i er närhet! Stenar finns här men med tanke på att det ligger stenåldersgravar överallt här i trakten vågar man ju inte röra dem :-) annars hade det ju varit lätt att låna traktorer (och förare) här där det finns hur många jordbruk som helst :-) :-)

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 4. Så bra att ni fick låna traktorn!
  Det är snyggt med sten i trädgården!
  Ha det bra! / Irene

  SvaraRadera
 5. Det kommer att bli så snyggt med alla rhoddar mot berget! Avundas er den snygga bergväggen och all sten ;) Tack för att ni hade tid och tålamod med mig på mitt spontana morgonbesök.

  SvaraRadera
 6. Kommer att bli en jättefin avslutning på kärleksstigen. Hoppas vi har möjlighet att ta vägen förbi er när vi far till Strömstad framöver.
  Lycka till på söndag, må solen skina över trädgården.
  Karin //

  SvaraRadera
 7. Hörrö! ´Kan du slå en liten signal!!!!
  Linda

  SvaraRadera