fredag 13 augusti 2010

Fjärilar både här och där!

Nu fladdrar det enormt av vita fjärilar i lavendelhäckarna, det är som vita små moln som yr omkring plantorna hela tiden:) Fjärilar i magen hade jag igår under större delen av dagen i väntan på att vårt första barnbarn skulle komma till världen, om de var vita vet jag dock inte:))
Veronica longifolia 'Pink Shades' (Strandveronika) sådde jag för några år sedan och denna planta är riktigt fin tycker jag. Den växer alldeles i närheten av lavendeln och färgerna är milda och fina ihop.

8 kommentarer:

 1. Så vackert!
  Fjärilarna förgyller, jag har mina på syrenbuddlejan just nu. Men jösses så vackert det måste vara med vita små moln på lavendeln.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Underbart med fjärilar. Man visste inte vad man gick miste om före man blev med trädgård :)
  Vilken vacker veronika! Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 3. Måste fråga dig,du verkar kunna allt som är värt att veta om trädgård. Jag gjorde ny rabatt förra året, planterade bla Liljor och Riddarsporre där. Jag använde jord från en bonde och tror att det var ganska rikligt med hästgödsel i. Alltsammans har vuxit över huvudet på mig men är dessvärre väldigt "brännt" halvvägs upp. Beror det på att jorden var för kraftigt gödslad? Lämna gärna svar hos mig;)

  SvaraRadera
 4. Vad kul med barnbarn hoppas att allt har gått bra de andrafjärilarna var fina här har det mest varit getingar //Britt

  SvaraRadera
 5. Fjärilar är verkligen underbara, jag håller med dig. Jag har också en hel del nu. Ha det bra. / Kerstin

  SvaraRadera
 6. Grattis vad trevligt att du fick bli mormor.
  Mariana

  SvaraRadera