söndag 12 augusti 2012

Tusen Trädgårdar - över för i år!

Dagen lägger sig sakta till ro och stillheten infinner sig efter en dag i solen med en strid ström av besökare:) Mina två vänner och hjälpredor och jag (och även älsklingen en stund) klarade av dagen med den äran tycker jag:) Göran, den stackaren fick inte mycket sömn efter nattskiftet (han slutade visserligen tidigare men ändå) Ut efter frukosten och krattade gångar, satte upp skyltar och gick med och visade trädgården en bra stund fram på dagen tills han gick in och vilade en stund innan han åkte till sista nattpasset för den här perioden klockan fem. Det kom mellan 100 -150 besökare skulle jag tro, skulle varit roligt att ha en exakt siffra men då skulle någon ha fått stå på "vakt" och räknat in alla som gick in genom ingångsvalvet:) Nu är jag helt slut både mentalt och fysiskt men den är det värt för att få träffa så många trevliga människor och som säger så snälla saker om vår trädgård:) Nu ska jag lägga mig och lösa korsord en stund och tänka tillbaka och njuta av dagens alla intryck och goa skratt:) Tack Christina och Britta för hjälpen ni är underbara!

7 kommentarer:

 1. Förstår precis hur du känner nu. Vi hade en mycket mindre skara besökare till denna oanmälda trädgård. Mer i min blogg.

  Vilken fin kvällsstämning i din bild! Fick längtan dit ner!

  /Anette

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild! Förstår att du är slut efter så många besökare. Hade varit roligt att besöka din trädgård, det kanske blir tillfälle någon gång, vem vet?!
  Ha det riktigt gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 3. Oj, det förstår jag att du är trött efter att ha tagit emot så många besökare. Härligt!

  SvaraRadera
 4. Kul! Och bra jobbat! Förstår att du är helt slut när ni har haft så många besökare. Jag blir rädd bara vid tanken ;-)
  Sov gott!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt!!!! Det är fruktansvärt tillfredsställande att sätta sig ute och slappna av en stund efter det att det har blivit lugnt i trädgården. Känns nästan konstigt när man är själv igen....
  Jag lever ganska länge på alla fina kommentarer om trädgården och har hittills inte hört ett enda dumt ord...även om här har varit lite ogräs och oordning lite här och var. Det är kanske i och för sig bra att det inte varit för perfekt för jag tror att många känner sig mer hemma då.
  Roligt med en lyckad dag.
  Kram Elinore

  SvaraRadera
 6. Åå så många besök du hade...förstår att du är slut men nöjd.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. Tack själv Monne för en trevlig dag. Hjälper gärna till en annan gång. Trädgården vad på topp och jag tror att alla var nöjda över besöket :)
  Kram Christina

  SvaraRadera