måndag 6 augusti 2012

En skönhet!

För några år sedan fick jag den här fröplantan av en trädgårdsvän, förra året blommade den för första gången:) Då gillade jag blomman även om den inte såg ut som på bilden, och med den höjden ca 150 cm och med många knoppar var jag väldigt förtjust i den:) I år är jag dock ännu mer förtjust:) KOLLA den här underbara blomman och de skarpa färgerna som faktiskt stämmer väl överens med verkligheten:) Blomman är ca 16 cm och jag funderar starkt på att försöka att registrera den här skönheten:) Det är en korsning av 'Purple Architecture' x 'Cherry Peacock' och det ska bli väldigt spännande att se hur den ser ut nästa år:) Ska höra mig för lite bara om en registrering är möjlig eftersom korsningen inte är gjord av mig.

7 kommentarer:

 1. Den var verkligen vacker! Grattis! Ha det gott! :) Mia

  SvaraRadera
 2. Den är fin, men jag måste också säga att den är väldigt lik sina syskon i samma korsning. Jag har flera stycken:-) Din verkar ju vara en bra planta. Har den många knoppar per stängel? /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är många förgreningar och många knoppar:)

   Radera
 3. Tycker verkligen att du skall registrera den för den är snygg//Britt

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så himla snygg!!!dräggelvattnet rinner:))
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Visst är den vacker. Och med sin höjd måste synen av den i rabatten vara maffig!/Anja

  SvaraRadera
 6. Riktigt riktigt snygg! Kommer den någonsin på marknaen kommer jag då att stå i kö för den! Väldigt snyggt kort dessutom med dagliljan ihop med hortensian.

  SvaraRadera