onsdag 29 augusti 2012

Amiraler och påfåglar!

Igår eftermiddag och kväll var det ett fasligt regnoväder, det regnade så kraftigt att vi inte kunde se på tv:n (parabolen stördes) idag där emot har det varit ett strålande väder:) Tog en runda i trädgården och det är väldigt mycket insekter i farten. Fjärilar, bin, getingar, humlor och mycket annat. Det är som om de insekter man saknade lite i somras nu har fått "eld i baken"  och försöker samla så mycket mat som möjligt. På rosenflockeln satt det hur mycket olika insekter som helst, fast de flög iväg när jag kom naturligtvis men denna satt kvar:) En vacker Amiralfjäril.
Även denna - en Påfågelöga satt kvar tills jag lyckades att ta ett något så där bra foto men sedan fladdrade den också iväg. Nu ska jag rensa kantareller ( 1 kg) som jag plockade igår eftermiddag, det får nog bli en liten macka med kantareller till kvällsmat:)

7 kommentarer:

 1. Hej Monne! Läste om din morbror och förstår att det är sorgesamt för dig.
  Ha det så bra du kan.
  /Lotta B

  SvaraRadera
 2. Såg årets första Amiral idag och gladdes över den i detta insektsfattiga år.

  Hoppas du nu kan landa och få energin tillbaka även om den senaste tiden varit tung. Kram /A-C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det börjar att kännas lite bättre! Energin finns där inne någonstans:)

   Radera
 3. Fina Bilder! Jag har inte sett många fjrolar iår, och glömde kolla idag när det var fint väder, fotade hund istället, det är tio gånger svårare än blommor tycker jag. Lite som fjärilar kanske ;-)
  Ha det!

  SvaraRadera
 4. ÅÅ kantareller så himla gott!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. replica bags australia official site v3h92g1w69 replica bags in china try this web-site g3f49j4b82 replica louis vuitton bags replica bags from turkey l8l64m6i95 click this link here now c1q94e0v48 aaa replica bags replica bags vuitton k3b74i7h87

  SvaraRadera