lördag 4 augusti 2012

En tanke..............

 Tänk om man varit liten som en myra, då hade man nog upplevt världen helt annorlunda, en gräsklippare måste ju te sig som ett hiskeligt enormt monster och en liten sparv som rena dinosaurien för att inte tala om växterna - kärleksörten under Ornäsbjörken skulle ha varit som stora träd:)
Som tur är är jag inte så liten:) Lite mindre än jag är hade ju inte varit så dumt dock:))
Eftersom vädret varit fint idag så har jag fortsatt i rabatterna, ett avbrott för att åka till Stenungsund blev det mitt på dagen och där regnade det minsann. Här hemma har det inte kommit en droppe ännu och det verkar som om det skulle bli en fin kväll om än något kylslagen.

10 kommentarer:

 1. Ja tänk om!
  Undrar vad det är för gulbladigt träd t h på andra bilden.
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gulbladiga trädet är en Ulmus x hollandica 'Wredei' Guldalm.

   Radera
 2. Så vackert du har det. Vi hann en bra bit idag. Somnar nöjd ikväll./Fia

  SvaraRadera
 3. Kul foto på kärleksörten! man känner sig verkligen som en myra!

  SvaraRadera
 4. Ja inte skulle jag välja att vara myra. Fy vad stort allt runt om skulle vara. //Britt

  SvaraRadera
 5. För någon vecka sedan höll det på att bli en guldalm med i bagaget. Är väl inte försent än. Passerar Sala(=Bürgers växter) på varje resa till Västerås (där våra sommarbarn på Tjörn bor;))

  SvaraRadera
 6. fniss... att vara liten som en myra..... tur är väl det att vi inte är det! vi sa häromkvällen att vi måste vara jättar i kattens ögon :)

  I morgon väntas regn, så då slipper du vattna. Jag tömde vattentunnan till vårt växthus här vid stugan, det var så smutsigt så det inte rann ut i slangen, så jag hoppas det blir lite vatten i den i morgon, tomaterna behöver vatten nämligen och jag vattar bara med regnvatten, vi har bräckt vatten i kranen och det gillar inte växterna. Ha det :)

  SvaraRadera