torsdag 2 augusti 2012

Så kan det gå!

Det är i den här rabatten som jag pysslat de senaste dagarna:) Nu är den nästan klar, jag hann inte färdigt i dag för min moster ringde och berättade att de fått åka in med ambulans till Kungälvs sjukhus med min morbror. Han har varit krasslig och varit jättetrött, hög sänka och haft svårt att andas på nätterna så han har fått antibiotika för att få ner infektion och sänka. Idag var han på återbesök på mottagningen i Marstrand och de ville skicka honom till lasarettet direkt med ambulans för kontroll eftersom sänkan inte vill gå ner:( Min moster ringde och var orolig från akuten  så jag stack iväg direkt till dem. Han mår under omständigheterna bra men var orolig för sin elektriska lilla "moped" som stod kvar på läkarmottagningen. Jag körde hem min moster, morbror får ligga kvar ett par dagar för observation. Sedan hämtade jag "moppen" och körde hem den till min moster. Slutet gott allting gott:) Väl hemma tänkte jag fortsätta med rabatten men helt plötsligt började det att ösregna så det blev ett sprinterlopp in:) Så kan det gå, man vet aldrig vad som händer.

6 kommentarer:

 1. Frodig rabatt, och det blir säkert en del att ansa och rensa men oftast så gillar jag det, lite rofyllt, speciellt efter en arbetsdag inomhus.
  Här där jag är finns inte mycket rabatter men jag har rensat ogräs i gruset runt huset och pillat lite i bergsskrevorna, och funderar på vad som skulle kunna växa i bergsskrevor, fetblad vet jag och Trift med, skulle haft någon perenn nejlika... får klura på detta :)

  Det blir säkert bra med morbror, rätt sorts antibiotika, lite vätskedropp, så kan han snart köra moped igen, men klart man blir orolig, speciellt om de är lite till åren.

  I morgon skall bli fint väder så då får du säkert rensat klart. Ha det bäst, kram ♥

  SvaraRadera
 2. Så du kan köra moppe?? Härlig rabatt du håller på med...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni har bråda dagar inför visningarna. Även om man som ni alltid har det fin vill man göra det där lilla extra.
  Precis som din morbror har jag hamnat på Kungälv och lär bli kvar ett tag.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vad har hänt? Förstår att du kanske inte vill skriva här på bloggen men skicka gärna ett mejl. Krya på dig! Kram/Monne

   Radera
  2. Har precis pratat med AC så hon vet :-)
   Birgitta

   Radera
 4. Oj så det kan bli. Hoppas han piggar på sig. Klart man släpper det man gör och åker och gör vad man kan när man är behövd. Rabatten är kvar:) så vackert du har det. Kram/Fia

  SvaraRadera