lördag 25 augusti 2012

I torsdags körde jag hem min moster till Marstrand igen. Hon ville hem och det kan man ju förstå. I går var Göran och opererade sitt knä (minisken) så det har varit lite mycket nu de sista två veckorna innan min morbror fick somna in. Det har varit mycket oro, hopp och bakslag under dessa två veckor och ett körande mellan Tjörn, Marstrand och Kungälv och tvärtom under tiden så just nu är jag mentalt fruktansvärt trött:( Men livet går vidare och det börjar kännas lite mer "normalt" nu. På måndag ska jag dock följa med min moster till begravningsentreprenören och då rivs det väl upp igen kan jag tänka, men det får gå.
Det är så skönt att jag har trädgården att "andas ut i" - väldigt skönt att vandra runt och njuta av blommorna och dofterna och bara göra ingenting.  - Tack för alla rara trösteord och kramar, det värmer och känns gott att veta att det finns så många goa medmänniskor:)

Clematis viticella Purpurea Plena Elegance är en fantastisk klematis som alla som kan borde ha, det växer så det knakar och är väldigt anspråkslös.

4 kommentarer:

 1. Din situation påminner väldigt myckt Nära Livet upplevelse. Jag tror att Mark Levengood skulle säga så...och det kan man int' göra nåt åt!

  Kram, Anja

  SvaraRadera
 2. Kära söte du va mycket sorg du har runt dig just nu. förstår att det varit mycket. Jätte stora kramar till dig och din familj. Tänker på dig.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du har din fantastiska trädgård att hämta kraft ur dessa tunga dagar!
  Kram

  SvaraRadera