lördag 26 mars 2011

Kallt idag!

Trots att solen har skinit hela dagen har temperaturen inte ens kommit upp till 2 plusgrader så det har inte varit någon idé att försöka fixa till denna rabatten idag. Har tagit bort en del av det "lösa" men att försöka rensa går inte för det är djupfryst:) Hoppas att det blir lite varmare i veckan. Här ska ju fyllas på med en hel del jord eftersom vi breddade rabatterna lite i höstas:)


Denna gullklematis ska jag också klippa ner helt då den nästan har tagit över helt:)
Såg också att min Helleborus niger den dubbla kommer så fint:) Nu på eftermiddagen har jag röjt och torkat ute på altanen;) putsat fönstren på utsidan och lagt ut dynorna, det känns härligt att man nu bara behöver vänta på värmen för att kunna sitta där och fika:))

3 kommentarer:

 1. Ja, inte kan man säga att vårvärmen är här ännu! Vi hade ca -8 grader i natt, så här är allt stelfruset också, men nästan all snö är borta. Men än får jag nog vänta ett tag innan jag kan riva i rabatterna.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 2. Håller med, det var en kall vind som svepte runt och jag fick jaga solväggarna efterhand som solen flyttade sig :) Visst är det ovanligt sent för tjälen att släppa taget? Fick inte ens ned en blomsterpinne i jorden idag :)

  Ha det gott, kram :)

  SvaraRadera
 3. ....och vad säger du om snö"stormen" idag? Marken är vit och snöfallet är tät. Vad kan man mer önska sig av en fullödig vinter;))?/Anja!

  SvaraRadera