torsdag 24 mars 2011

Full storm!

Igår såg det så härligt ut på förmiddagen, solen tittade fram emellanåt och jag beslutade mig för att börja i rabatterna i förträdgården:) Men (varför finns det alltid ett men) det blåste något otroligt när jag väl kom ut. Fick väl kört bort några skottkärror med gamla löv och skräp men stormen eskalerade och när skottkärran började att röra på sig lite i byarna så tyckte jag inte att det var roligt längre. Fortsatte inne i stallet med att skola om dahlior:) Då hör jag ett KABANGBONK -KLIRR?????????? två fönster i växthuset blåser ur och går i kras:( ##*#"*?##!! Nåja, inte mycket att göra åt. Så här såg/ser det ut nu i alla fall och det verkar som om det blåser i dag med om än inte lika hårt.
Svårt att tänka sig att det om några månader är så här grönt och frodigt:) Här är min alv på plats, han står bland stenarna i mitten av gruset till höger om skottkärran på övre bilden.

8 kommentarer:

 1. Ja hua vad det blåste. Känns ganska meningslöst att köra löv som bara blåser ur skottkärran lika fort;) Man just nu skulle jag ge vad som helst för känslan att få börja.varför kunde inte min snö blsåt bort. Var bara soptunnan och granrisbocken som flög omkring.

  SvaraRadera
 2. STACKARS DIG MED TRASIGA FÖNSTER - INTE ROLIGT!
  JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ EXTREMVÄDRET. SJÄLV HATAR JAG STERKA VINDAR OCH KAN SKATTA MIG LYCKLIG SOM HAR ETT HELT TAK ÖVER VÄXTHUSET FÖR DIT TÄNKER JAG PARKERA MIG IDAG!/ANJA

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja oj vad det har blåst även hos mig. Tråkigt med dina fönster, hoppas det i te blev alltför stor skada.
  Tror inte jag varit inne på din blogg förut, alltid kul att hitta bloggare i närområdet. Jag finns på andra sidan Hakefjorden inte långt från Jörlanda.

  Ha en fin, nu lite mindre, blåsig vårdag :)
  /Maja på Färgtrappan

  SvaraRadera
 4. Himla otur med rutorna, tur ni har andra barnkamrar. Ja, nu ger jag upp blåsten och far till mässan istället. Det skall tusan hantera en stångsekatör på 4 meter i den här stormen ;)

  SvaraRadera
 5. Vad kul färgtäppan att du hittade till min blogg:)
  Anette: Ha det så jättetrevligt i Stockholm:)

  SvaraRadera
 6. Nu är fråge-Fia igång igen. Idag var jag ute och suktade där jag ska ha min köksträdgård. Då plötsligt slog det mig ...jäklar vad nära det står ett gäng Björkar. Det kan ju bara sluta på ett sätt. Vad tror du 4 meter? Om jag inte minns fel ska man odla minst 7 meter ifrån lövträd som kräver allt vatten själva. Jag har ett annat ställe i trädgården som skulle passa bättre. Dessutom mer sol där. Kom gärna in till mig och hjälp mig tänka till.

  SvaraRadera
 7. Nog har det blåst idag. Ingen idé att kratta löv utan jag har fyllt växthuset med sådder och sticklingar.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 8. Min man har sagt att inga tomtar i trädgården men kanske en alvs kunde jag övertala honom till. Tycker det är så kul med små överraskningar när man går runt i trädgården.
  Ja, solen var framme i går men här hade jag lite lä så det blev lite gjort i alla fall. Dalier på gång- härligt!

  SvaraRadera