söndag 13 mars 2011

Plusgrader men grått.

Om förhoppningsvis bara lite drygt en månad börjar Rhododendronsäsongen:) Rh. praecox brukar vara väldigt tidig. Allt eftersom dagarna går slår fler och fler blommande skönheter ut, det är bara att gå runt i trädgården och njuta:)
Idag är det inte så mycket att njuta av dock, här är grått o disigt men det är plusgrader och det är jag innerligt tacksam för:) Det passar mig visserligen att vädret är som det är eftersom jag ÄNTLIGEN har hittat ett vitrinskåp på "blocket" som jag nu håller på att måla:) Jag ska visa bilder sedan men just nu är det målning som gäller:) Det gäller att passa på att fixa till inomhus nu för när trädgården vaknar är det inte en chans att jag vill vara inne:)

4 kommentarer:

 1. Haha tack för den;) Nu fick jag dåligt samvete för mitt skåp som fortfarande bara "står".
  Jag som ska starta Köksträdgård från Noll så fort vädergudarna tillåter första spadtaget;)
  Jah har små plantor med stockrosor som ser vårsolen i fönstret. Har du några tips på vägen om man ska knipsa av dom för att de inte ska rangla iväg för fort? Eller ska man låta dom dra iväg? Säg till om jag frågar för mycket. Men kan inte låta bli när jag hittat denna super-blogg;)

  SvaraRadera
 2. Så underbar rodde :)
  Jag längtar efter vår nu!
  Jag har ju en gammal kökssoffa att köra hem, skrapa och måla *pust* så jag avundas dig inte det jobbet, men lova att fota när det är klart :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till vitrinskåpet, alltid kul när man hittar något man verkligen vill ha/behöver! Här dröjer det nog till slutet av maj innan rhododendron börjar blomma på allvar. Än så länge ser jag bara de allra största, resten ligger tillplattade under issnön...
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Rhododendron-säsongen, vad trevligt det låter. Jag längtar. :)

  Ha det gott min vän, Kerstin

  SvaraRadera