måndag 21 mars 2011

Grått o trist men det är VÅRDAGJÄMNING;)

Det är väl detta alla väntar på nu, den nya skira grönskan som gör att man blir så oändligt lycklig:)) Att få strosa omkring och pilla lite här och lukta lite där är ju en sådan glädje att det inte går att beskriva. I dag är det vårdagjämning och bara namnet låter underbart eller hur:) Denna bilden är från den 13 maj förra året men det är bara 6 veckor dit, det går med vindens fart. Idag är det grått o trist ute men vad gör det, det är ju vår:)

8 kommentarer:

 1. Vågar vi hoppas på att det ser ut så om 6 veckor. Hemma i min trädgård ligger det 40 cm snö. Verkligen deprimerande när man bara vill börja gräva.

  SvaraRadera
 2. Vårdagjämning är ett vackert ord.
  Sol och varma vindar i ett par dagar ska nog också göra gott här uppe.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att jag lyckas vara så 'disciplinerad' att jag inte visar särskilt många bilder från min trädgård - den kunde leda till allmän depression bland trädgårdsbloggare...;))! Här märker jag inte av vårens framfart men "vindens fart"...;))!
  Äsch! Det är ju som du säger - trotts allt vår!/Anja

  SvaraRadera
 4. När man tittar ut idag och det fortfarande är snö känns maj långt borta. Men jag vet, det går fort. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 5. Vilken fin tid vi har framför oss! De närmsta veckorna kommer det säkert att hända mycket där ute! Jag längtar!!!
  Ha det riktigt bra!
  Christina

  SvaraRadera
 6. 6 Veckor det går fort härligt//Britt

  SvaraRadera
 7. Mulen morgon och kall vind men när jag kom hem från jobbet var det helt ok :) Och det lär bli bättre i veckan, då skall jag tänka på dig då du donar runt i trädgården :)
  Må så gott :)

  SvaraRadera
 8. Är så glad att det har blåst ordentligt idag, snön krymper jättefort då och det torkar upp bra också, fast skönt å va ute är det inte ! Plockade in övervintrade styvmorsvioler igår som tittade fram under snön, de gläder mig på köksbordet nu :-) Ha en skön vecka !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera