torsdag 10 mars 2011

Lite märkvärdiga;)

Idag snöade det på förmiddagen igen och det var med riktigt resignerad blick som man tittade ut genom fönstret, men snön övergick i regn som mer eller mindre har fått bort all snö som kom:) Eftersom det fortfarande är plusgrader så hoppas jag att det blöta inte fryser nu så att det blir isgata igen. Åkte ut till Marstrand och hälsade på min moster o morbror och fick denna söta lilla minipensé :) Idag kom även TA (tidningen som Trädgårdamatörerna ger ut) I den fanns ett stort fint reportage om vår trädgård:)) Tack snälla Christina o Leif Fryle som fick ihop det så bra! Känner oss allt lite märkvärdiga som får vara med i en så fin tidning:))

Vill passa på att tacka er alla goa vänner som skrev så fina ord till mig/oss på bloggen igår, det värmer så att veta att ni tänker på mig/oss:) TACK!!!!!

6 kommentarer:

 1. Åh vilket fint reportage, snygga bilder och all text. Det var som att vara tillbaks hos er!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Ja otroligt fint reportage i tidningen, måste komma mig iväg till Tjörn lite oftare tror jag :-)

  SvaraRadera
 3. Hejsan Monica!
  Ja, tack vare TA hittade jag äntligen hit! Alldeles underbart att få ta del av e/din trädgård så här via bloggen (och naturligtvis kommer jag att tjata till mig ett besök också i sommar).
  Jag är själv en rätt förnöjsam trädgårdare med mina små förutsättningar, men måste erkänna att jag blir grön av avund när jag läser om er sårum, fuchsiarum, rododendronrum...hjälp! Vilken lycka! Men, å andra sidan, vilken tur att det är just du/ni som har det, ni som har förstånd att ta tillvara på utrymmen på rätt sätt:)!

  Jag vill också beklaga sorgen.

  /Anja

  SvaraRadera
 4. Det är klart att ni ska känna er märkvärdiga! Ni är fantastiska människor och ni har en fantastisk trädgård :-)
  Det är vi som ska tacka för att vi fick komma till er och lära känna både den och ER!
  Kram, C

  SvaraRadera
 5. Är du vaken ??+ :o)))!
  Tack för trevlig fika och böcker igår!
  Det gör vi om! Fikan i alla fall!
  Linda

  SvaraRadera
 6. Blev så glad när jag såg reportaget i tidningen, vilken varm och fin presentation av er trädgård!

  SvaraRadera