tisdag 29 mars 2011

Fotad..............

....bildligt talat;) I dag på förmiddagen kom det två trevliga människor från Lokaltidningen Stenungsund, de ska göra en reportageserie eller vad man ska säga om vad man börjar med i en trädgård på våren:) Vad/hur man klipper ner osv. Kan nog bli trevligt. Typiskt bara att det blåste småspik just när de var här. Lite bilder fick de i alla fall när jag visade och pekade:) Sedan, när de skulle åka hem fick jag fram min kamera och förevigade båda på en bild så frågan är vem som fotade vem:))Lite fick jag gjort ute i trädgården på eftermiddagen också fast det blåste. Bland annat klippte jag/vi ner denna klematis (Gullklematis) så nu hoppas jag att den kommer fint igen:) Fick även fixat till rundlarna på motsatt sida av rabatten som vi gjorde i ordning igår.
Det var en del att klippa bort, man fick nästan både blunda och hålla andan i blåsten för att inte få in allt "bös" i både ögon och hals:))

6 kommentarer:

 1. Synd att det inte var lite soligare för er idag, men kul bild :)
  /Dottern

  SvaraRadera
 2. Du måste visa oss reportaget, vi som inte har just din lokaltidning. Spännande!
  Skulle ett stort och präktigt munskydd passa?! Egentligen ett sådant där bra tips som jag borde kunna ta patent på, eller skicka in som veckotidningstips;)))
  Hoppas det blåser mindre på dig idag, det är nog inte så nyttigt med bös.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Roligt Monne!
  Förstår att de vill komma och fota i er fantastiska trädgård. Har ju bara ST-tidningen men det blir till att skaffa Lokaltidningen också. När kommer reportaget?

  Svejs!
  /Bianca

  SvaraRadera
 4. Tack Bianca;) Jag tror att även Lokaldelen lämnas gratis någon gång i veckan, vi får den i alla fall ibland:) Glömde att fråga när reportaget kommer. Typiskt mig:)

  SvaraRadera
 5. Vad kul Monne, så nu när dom varit hos dig så kan ni börja jobba där ute då:)
  Du får lova att fixa ett ex av tidningen då det blir aktuellt och så skicka utklippet till mig...vill ju se :))

  Sköt om dig

  SvaraRadera
 6. Hej Monica,

  rolig bild!
  Artikeln kommer på lördag. Jag mailade dig tidigare i dag, jag behöver din expertis. Maila gärna tillbaka så snart du har tid.
  På återseende!
  Hälsningar
  Sylvia & Morgan.

  SvaraRadera