söndag 20 mars 2011

Lite vårfägring inomhus!

I dag när jag vaknade då var det lite frost ute -1,5 grader men det har på bara en halvtimma stigit till -0,6 och solen kämpar frenetiskt med att ta sig igenom diset så det finns hopp om ytterligare en strålande dag:) Fick för mig att när jag nu målat allt vitt i vardagsrummet så ville jag ha lite nytt i blomväg och det skulle ju naturligtvis också gå i vitt:)) Fick tag i 2 vita pärlhyaciner vilken inte var så lätt då de tydligen är svåra att få tag i enligt tjejen i blomsteraffären. De var lite veka i stjälkarna så jag satte ner dem i en glasburk som stadgade upp dem med lite mossa runt lökarna och en kvist blåbärsris, det blev inte så dumt:)
Dessa papegojtulpaner kunde jag heller inte motstå, helt ljuvliga i vitt o grönt, jag klippte av dem till ca 1 dm längd och tillsammans med blåbärsris som "stöd" kunde jag på så sätt arrangera dem i denna skålen.

8 kommentarer:

 1. Vitt e tjusigt! Härligt med vår i glasburken.
  Eva

  SvaraRadera
 2. Oh vilka fina arrangemang du gjort! Jag är dålig på sånt, men skulle verkligen behöva det nu.

  SvaraRadera
 3. Och bra det ser ut. Gratulerar uppfinningsrikedom. Yours

  SvaraRadera
 4. Oj, vad du har varit flitig sedan jag var inne sist och kollade! Både blogg och målning...jag klarar liksom bara en sak i taget där,och just nu är det målning. Jag förstår att du är nöjd över dina vitmålade möbler. Det där vitrinskåpet blev ju verkligen kronan på verket!

  SvaraRadera
 5. PS. Minns du att jag letar efter växter med namn som mina barn och barnbarn? Ofelia trodde jag var rätt hopplöst...men så dök det upp en snödroppe på din sida som heter så. Kul!

  SvaraRadera
 6. Snygga arrangemang, önskar jag hade haft några egenskaper för att kunna fixa sådana, men det finns inte. Jag får nöja mig med att sätta i kruka eller i vas, så estetisk är jag. :)

  ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera