måndag 28 mars 2011

Det börjar att arta sig:))

Idag har det varit helt underbart väder;) Strålande sol och ca 5 grader varmt. Snön som föll igår var helt borta i morse. Jag har hållit på i rabatterna idag också och eftersom det var på syd/ostsidan så var det lä och så pass varmt att jag bara hade T-shirt på mig en stund:) Här breddade vi ju rabatterna lite i höstas och lade grus i stället för gräsgången som var. Nu behövdes det både rensas och fyllas upp med jord. Samtidigt fick ju hela rabatten Ko på påse som vi använder som jordförbättring, det gör vi varje år:) Så här blev det när jag/vi var klara Göran slutar 14.00 denna veckan så vi hjälptes åt när han kom hem:)
Så här ser det ut från andra hållet.
Så här såg det ut innan. Klicka upp bilden så ser du bättre .
Så här såg det ut i förträdgården i torsdags när jag började.............
Nu ser det ut så här:))
Mitt emot blev det också färdigt mer eller mindre. Det är ju vissa växter som jag inte klipper ännu som lavendel och rosor men det mesta är gjort och det är skönt för vi har ju några fler land att ta tag i:)) Sen när alla rabatterna är gjorda kan man gå omkring och myspyssla lite här och där:))

5 kommentarer:

 1. Vad fint det blir när allt gammalt visset försvinner. Hade tänkt vara ute en stund jag också men kom aldrig så långt. I morgon kanske?
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Snyggt och städat, det tycker man om så här års. Har bara varit ute i rabatterna en dag förra veckan när vädret tilllät. Gunilla

  SvaraRadera
 3. Så fint det blir!
  Verkar väldigt praktiskt med grus o sten,slippa köra runt med gräsklipparen där det är trångt o besvärligt!
  Snygga kantstenar på första bilden,var får man tag på sånna??

  M-L

  SvaraRadera
 4. Fint blir det och vackert bor ni, sjöutsikt och allt, ser jag!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 5. Dicentra: Tror att vi beställde ett lastbilslass men jag kommer inte ihåg från vilken firma, men det var lite olika storlekar och de här mindre passade bra här:)

  SvaraRadera