tisdag 22 mars 2011

Sol och föredrag!

I dag är det underbart väder med sol:) Ska köra Göran till jobbet eftersom han ska börja mycket tidigare idag. Jag ska köpa lite mer såjord för vår blandning är slut och de är några sommarblommor till som jag ska så:) Sedan åker jag och hämtar Göran vi 4-tiden och så bär de av till TAG:s innemöte (Trädgårdsamatörerna Göteborg) Där vi ska lyssna på Bernt o Gun-Britt Nilsson som håller föredrag om Alpina Växter:)) Ska bli kul, hoppas att de har med sig lite till försäljning för det får plats lite mer i detta stenpartiet;)) Ni som bor här i närheten som också ska dit kan ju om ni känner igen mig ge er till känna jag är ibland dålig på att känna igen människor:) Anja du ska ju dit såg jag, får se om jag hittar dig:)

11 kommentarer:

 1. Vilken trevlig kväll ni kommer att få. Bernt och Gun-Britt är ju kanonduktiga. Besitter stor kunskap om alpiner och är en otrolig inspirationskälla. Vi besökte deras trädgårdar för ganska många år sen med min ena trädgårdsförening, men då hade jag inte fått upp det rätta intresset för alpiner och blev helt överväldigad av deras villaträdgård. Hade aldrig sett nåt liknande då. Nu skulle jag gärna besöka dom igen och då kan jag tänka mej att det är på knästadiet man befinner sej mest hela tiden :)
  Jag brukar handla av dom på skånska växtmarknaden i Alnarp. Jätteroligt! Hoppas dom har fina fynd till er ikväll, om det inte är för tidigt vill säga.
  Önskar er en härlig kväll // Elinore

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Vilken trevlig dag! Oj vilket fint stenparti, gjorde ni det förra året? Så kanske vi får läsa och se senare om du har shoppat lite nya växter! Ha en skön dag!
  Ewa/sqrulan

  SvaraRadera
 3. Vad trevligt, hälsa Bernt och Gun-Britt, men först hoppas jag du njuter ordentligt av solen.

  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 4. Ewa: Vi gjorde det 2009 och ja, ni lär får se och höra om de växter som vi eventuellt köper:))

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Va synd att jag har prickat in just den dagen som du inte kan! Men Du vet att du får rabatt sen när du kommer in. Synd iallafall att du inte kan komma på vipkvällen. Ha det så trevligt nu i kväll.
  Kramiz Mia

  SvaraRadera
 6. Det har varit underbart väder i Stockholm oxå idag. Men ännu har vi mycket snö kvar! Ibland går det tröstlöst långsamt, men vintergäck och snödroppar har i alla fall kommit upp!
  Låter som ett trevligt föredrag. Alpiner är ganska spännande och jag skulle gärna lära mig mer om det!
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du gör några fynd till ditt fina stenparti!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 8. Då hoppas jag att du får en trevlig kväll.
  Jag har om jag har tur en en kväll om daliher inplanerad nästa v. Såg i dag att de släppte biljetterna och det hade jag missat, så jag hoppas att det finns några kvar i morgon också//Britt

  SvaraRadera
 9. Hejsan Monica!
  Nu har vi setts och det var ju riktigt trevligt!
  Fick du någon bild på Bernt och Gun-Britt?
  Vinsten som Lotta vänligen handgripligt visade mig, den där S. elisabethae, har jag egna sådder av med fröer från SRGC - få se om det stämmer att jag har sått äkta vara eller om det är någon annan art/sort!

  Det var väldigt roligt att få träffa dig på riktigt! Det kommer säkert fler tillfällen att ses (Jag kände mig en aningen hämmad p.g.a. att jag har brutit sönder en väl synlig tand och jag får inget nytt förrän i maj! Jag var så rädd att dra på det där breda leendet - om du hajar hur jag menar - lite kokett får man väl vara;))?)/Anja

  SvaraRadera
 10. Ja Anja det var riktigt trevligt att träffas:) Hoppas verkligen att det är äkta vara som du har i krukorna. Jag såg inte att du hade någon trasig tand, och jag tyckte att du hade ett fint leende:) Fick en något så där bild på Bernt med tyvärr inte på Gun-Britt men jag gör ett inlägg om det o morgon:) Kram

  SvaraRadera
 11. Förstår att kvällen har varit både inspirerande och trevlig. Hoppas du fick tag i lite nya växter till ditt stenparti.

  SvaraRadera