tisdag 15 mars 2011

Vitrinskåpet är klart!

Som jag skrev i söndags så har jag alltså äntligen hittat ett vitrinskåp som föll mig i smaken:) Ja , jag hade hittat flera innan också men antingen var det redan sålt, för dyrt eller också hade vi inte tid att hämta det. Nu passade allt in:) 500:- betalade jag och det är ett massivt ekskåp och tungt som sjutton:) I min iver att börja måla glömde jag naturligtvis att fota innan jag började, men här ser ni hur själva vitrindelen såg ut innan. Jag hade dock målat första lagret inuti innan jag kom på att fota;)
Här är det hela klart:) Jag är såå nöjd och tänk att allt som jag hade + lite till i en bokhylla som var 3 meter bred får jag nu plats i här i detta skåp som är 1.30 cm brett. Bokhyllan var ju ett åbäke som mest bestod av just det - bokhyllor och som var fulla av en massa dammsamlande pryttlar.

11 kommentarer:

 1. Det blev ju helt enkelt skitsnyggt!!!
  Jag har ett hörnskåp i furu som jag måste måla vitt, nån gång....ganska så snart. Vilken förändrign det blir med lite vit färg :)

  Vilket kanonreportage om er och er trädgård i TA. Det skulle vara jättekul om man kunde bli färdig att åka på ert håll nån gång. Problemet är bara att man ska så himla mycket på sommaren, och många viljor styr.
  Ha en bra dag
  Kram Elinore

  SvaraRadera
 2. så snyggt det blev!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Snyggt, det har du gjort bra.
  Minst lika fint som det du var och tittade på i Gbg.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Det blev verkligen snyggt! Jag har också en gammal bokhylla, som jag tänkt byta ut mot ett vitrinskåp. Får se om jag har tur att hitta ett jag också!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 5. jätte snyggt! bra jobbat! god dag på dig allen! Det var länge sen!:)

  SvaraRadera
 6. Hej teJan;) vad roligt att höra ifrån dig igen:)

  SvaraRadera
 7. Det var ju värst vad ett skåp kan ändra karaktär med lite färg! Snyggt./Anja

  SvaraRadera
 8. Hejsan !
  Va kul att du hittat ett skåp och va snyggt det blev.Och inte var det dyrt heller.Det var ett bra val.Må så gott. Kram mia

  SvaraRadera
 9. Supersnyggt:)) Nu måste jag komma till skott och måla mitt vitrinskåp också.

  SvaraRadera
 10. vackert fint det vill jag göra med mitt gamla skåp också. Det är skönt att rensa ut ibland, MB

  SvaraRadera
 11. Jättefint! Det var modigt att måla om det! men det blev klart bättre i vitt :) De gamla vitrinskåpen kan svälja hur mycket som helst!
  Grattis :)

  SvaraRadera