onsdag 9 mars 2011

En sorgsen dag!

Idag har vi haft begravning för svärfar:( Det var en vacker och ljus begravning vilket underlättade i en sorglig stund. Jag har nog inte riktigt insett hur jag har oroat mig för denna dagen förrän nu, nu känns det som om luften har gått ur en och man är nästan utmattad trött. Till råga på allt var det full snöstorm i förmiddags med flingor som disktrasor. Det är fortfarande plusgrader så mycket har redan töat bort och jag hoppas att det fortsätter så. Nu ser jag fram emot att våren förhoppningsvis bara blev en dag försenad och att vi nu kan se fram mot en ljus tid och med ljusa minnen av svärfar:)

9 kommentarer:

 1. KRAAAMMM!! Det är alltid svårt och tungt att säga adjö till någon man tycker om.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Vackert presenterade blommor.
  Skänkte er en tanke idag med tanke på dagens händelse. Alltid jobbigt med en begravning. Kram.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Beklagar. Inte roligt att mista någon man tycker om. Ha en så fortsatt bra kväll som du kan, tänker på dig//Britt

  SvaraRadera
 4. Beklagar. Begravningar tar alltid mycket energi, har tyvärr varit på en nästan varje år de sista åren. Det underlättar om begravningen är ljus som du skriver.
  Ta det lugnt och vila så brukar krafterna och de ljusa minnena återvända. Kram

  SvaraRadera
 5. Det är jobbigt , men livet går vidare....
  Fina minnen är värda att vårdas...
  Kram Elinore

  SvaraRadera
 6. Förstår att det varit en tung dag. Skönt att våren kommer med ljus och värme och att ni har fina minnen med er. Tusen kramar från mig.
  I mitt fönster står det nu småbebisar av Stockrosor och Ingefära;)

  SvaraRadera
 7. Så tråkigt.... begravningar är sorgsna men det är skönt att få tillåta sig att sörja och vara ledsen och ibland så lättar sorgen lite efteråt, man samlas och pratar minnen och minns den bortgångna med både vedmod och glädje. Såg en film en kväll där en pappa samtalade om döden med sin son, han sa att "att vi lever med en slöja mellan oss och döden och ibland lyfts slöjan bort, och döden kommer nära inpå". Tänkvärda ord tycker jag. Kram till dig i sorgens stund, ♥

  SvaraRadera
 8. Kramar till er båda!!!!
  Det är så svårt när man måste skiljas från sina kära. Livet tar och ger. Tänker på ert fina lilla barnbarn som bär sin gammelfarfar genom sitt arv. Familjen är det viktigaste i livet och det är en gåva att kunna känna det även när det gör ont av sorg.
  KRAM
  Carina

  SvaraRadera