fredag 3 december 2010

Kallt utan vantar!

Idag fick vi äntligen upp den sista ljusslingan i trädgården;)) Det var kallt om fingrarna även om det inte var lika kallt ute som tidigare i veckan:)) Det går ju inte att ha vantar på sig när man ska jingla ut slingan i trädet eller feppla i kontakter i microformat med stora vantar på sig:)) Men som sagt nu är det gjort. Vi har en hel del ljusslingor ute eftersom vi ju bor på landsbyggden och redan klockan 17.00 är det KOLSVART. Vi hoppas att vi om några år kan fixa en permanent LED belysning ute då behöver man ju inte ha så många ljusslingor, men några vill man ju ha för julstämningens skull:))


Småfåglarna äter som galningar nu och fröautomater och talgbollarnas nät töms med en rasande fart. Tror vi fyller på minst en gång om dagen:))
Igår var det ett underbart väder med strålande solsken och när vi gick över åkern gnistrade det så vackert i snön och rimfrost. Klicka upp bilden så ser ni alla "diamanter" som är utströdda lite överallt:)) Ha en trevlig helg alla!

2 kommentarer:

 1. Nej det är nog inte så lätt att göra med vantar på. Fint det blir hos dig.
  Härlig julstämning.
  annika

  SvaraRadera
 2. Å vilken rikedom..en åker full av diamanter :))
  Du måste visa en bild i mörker så man ser alla ljus. Det blir så himla mysigt ute med en massa smålampor som lyser upp :))

  SvaraRadera