söndag 26 december 2010

Annan dag jul!

Idag slog den första klockan på amaryllisen ut;) Inte på julafton som jag trodde utan liite för sent. Men den som väntar på något gott...............
Var nere i Stenungsund och tittade lite på rean när de öppnade, hittade en blus men annars var det inte mycket som var på nersatt tyckte jag. Nu börjar det att snöa igen:( och om ett par timmar går Göran till jobbet:( Men det är sista natten för den här gången och jag har köpt mig en bok till som jag kan läsa senare:)
För tillfället är det Nora Roberts "Farlig förälskelse" som ska underhålla mig i eftermiddag och kväll:) En pocket om kärlek, mord och lite av varje:) Skulle väl egentligen behövt att dammsuga lite men jag tror jag väntar med det till i morgon det lär ju inte försvinna i alla fall haha.
Alla ni som nu måste ut på vägarna..........KÖR FÖRSIKTIGT!!!!

5 kommentarer:

 1. Vi har samma här med jobb, Timo åkte i jobb kl 14 idag så de e bara jag och Rasmus hemma nu.
  vi kom hem från mina föråälsrar idag och jisses vad min amaryllis blommar nu! Andra stengeln har slagit ut och på den första blommar fortfarande två blommor, den e gigantisk! :)

  Och läs boken istället, dammsuga hinner du göra sen ;)

  Ha en skön kväll!
  kram sandra

  SvaraRadera
 2. Visst är de vackra, julens bästa blomma :) Har någon som fortfarande blommar, ångrar bara att jag inte köpte någon vit i år.

  Mmmm... såg att det snöade igen och det är ruskit halt ute. Jag skall köra i morgon bitti så jag hoppas det inte blir allt för mycket snö i natt. Ha det så gott med boken :)

  SvaraRadera
 3. Läsa en god bok är mycket mysigare än dammsuga - det satsar både min man och jag på. God fortsättning! /Vänligen Ulla Laiho

  SvaraRadera
 4. Det är en härlig blomma nu till jul. Jag läser en bok som heter det blir alltid som man tänkt sig och hitills tycker jag den är bra. God fortsättning//Britt

  SvaraRadera