onsdag 2 juni 2010

Morgonpromenad!

Numera låser jag alltid ytterdörren när jag är på baksidan av huset eller där jag inte har uppsikt över ingången, man kan ju tyvärr inte lita på sina medmänniskor. Denna "bok" gjorde jag på keramikkurs hos Linda (Trädgård...drakar och lite annat) för att få eventuella besökare att leta efter mig i trädgården i stället för att åka igen om ingen öppnar vid påringning. Vet inte om det fungerar i längden då jag glömmer att ta in den när jag verkligen inte är i trädgården:))

6 kommentarer:

 1. Ja den köpte jag på växtmarknaden i söndags Berglin min är liten än men vad fin den är. Mina akelejor står bara i knopp ännu jag går och längtar!! Fin bok ,,den ideen kanske jag skulle få härma!!??
  HA en go dag kram MOnica

  SvaraRadera
 2. Fniss - den boken passar ju perfekt för dig :)

  I dag när jag varit ledig och hemma, så var jag ute tidigt och njöt av morgonen - som du skrev att du gjort. Morgonen är nog bästa tidpunkten att vara i trädgården, tyst, stilla och allt ser liksom nyvaket ut :) Nu i kväll var det lite kall vind här, var hos grannen på studentuppvaktning och det var dukat ute - härligt! Bra tajmat med syrenen som blommar och doftar så gott!

  Ha det gott :)

  SvaraRadera
 3. Så fin bok! Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 4. Vilken kul bok- perfekt att lägga på trappan!
  Jag väntar fortfarande på första irisblomman...och aklejorna också såklart.
  Berglin sådde jag en gång och hade massor av i min förra trädgård. Jag minns att det var väldigt enkelt, och vilken underbar färg de har!

  SvaraRadera
 5. Kul bok!
  Nu skall jag njuta av morgonen och ta en skogspromenad.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera