söndag 24 juni 2012

Världsproblemen är nu lösta!

 Dagen har varit rätt skön idag, lite rabattrensning mellan skurarna, fika och nu vid fem middag intagen på altanen:) Rätt mysigt att sitta där och äta och höra regnet smattra på plasttaket:)) Fick rensat klart nästan hela baksidan av huset (förutom platån) och det känns så bra att kunna rensa och fixa i rabatterna i lugn och ro och kunna tänka och nästan lösa världsproblemen där med rumpan placerad mellan perennerna:)) Fotade lite också den här klematisen till exempel C. 'Warszawa Nike' som har jättestora blommor i år.
 Den här Clematis 'Shirayukihime' (Patensgruppen) verkar som om den trivs där jag planterade den för två år sedan för nu kommer den starkt:)
C. 'Westerplatte' som alltid blommar fullständigt hysteriskt mycket:)) Nu gör vi kväll och jag och älsklingen ska se ytterligare en hyrfilm:) Skönt när man kan sitta uppe hur länge man vill och vakna utan väckarklocka, synd bara att semestern (Görans) alltid tar slut så fort;( Den 5 juli börjar han att jobba igen:( får njuta så länge som möjligt av att ha ledighet tillsammans tills dess:))

8 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska klematisar. Jag har inte så många och de verkar inte riktigt så där hundraprocentigt trivas här.. /Mimi

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Snygga klematisar, vad skönt att du hunnit rensa så bra. Tyvärr hann jag inte så mycket som jag tänkt mig men det kommer ju en dag imorgon också och ogräset rymmer inte självmant. :)

  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 4. Oj vad tidiga dina klematisar är då!
  Trodde f.ö du skulle tala om lösningen på världsproblemen ;-)
  Det där gökblomstret du visade igår var riktigt riktigt snyggt!
  Ha en bra vecka, vi får väl hoppas på lite roligare väder!

  SvaraRadera
 5. Your clematis flowers shimmer with color. They are gorgeous!!

  SvaraRadera
 6. Åhh ja jag bara älskar Clematissar. Vill ha massor;) Ännu har jag bara 3 st. Kram/Fia

  SvaraRadera
 7. underbara clemmisar!!Tur du löser världsproblemen då slipper jag:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 8. Befriande sysselsättning, det där med rensning.
  Idag blir det inget, andra semesterveckan har startat och regna ska det visst göra hela dagen.
  Ok, ligger efter lite inomhus, jag får lösa världsproblem (om där är några kvar), med att se ikapp "Året i trädgården", tvätta, läsa bok. Kanske hinna kommentera mera, som just nu.
  /Anette

  SvaraRadera