fredag 29 juni 2012

Regntungt!

Allium moly (guldlök) planterade jag på denna platsen för säkert 25 år sedan, den blommar lika fint varje år:) Idag har det varit mulet, kvavt och regnet har hängt i luften och då och då kom det en skvätt. Har fått rensat en hel del i alla fall och fikat på altanen med en trädgårdsvän:) Göran och jag har hjälpts åt med att kapa av en hel del av de nedersta grenarna på vår ena magnolia så nu är det väldigt fint runt den:) Nu passar vi vårt lilla barnbarn och om en stund ska vi gå upp till hans hus så att vi kan göra ordning honom för natten:) Emma ska på grillfest hos sin bror så det är bara fem minuters gångväg om han inte vill sova:) Bra att ha barnen så nära:)

6 kommentarer:

 1. Nog vore det bättre ha dem närmre, nu är den ena i Japan och den andre åker snart till Tjörn.Vi tar tillvara på de gånger vi väl träffas!
  Regnet kommer hit inatt.
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk den som ändå hade mamma nära... :-)

  Jag har jobbat i närheten av dig hela veckan och tänkte att jag skulle skriva så jag och kollegan kanske kunde komma och hälsa på, men vi har jobbat så sent varje dag så det har inte hunnits.
  Synd, men det får bli en annan gång. Har tittat på ngt mer jobb i Stora Höga. Får se hur det bli med det.
  Ha en riktigt go helg!

  SvaraRadera
 3. Som alltid så fina blommor i din trädgård-- Det är en härlig tid- trots kalla o våta dagar. Man får ta till vara varje stund av SOL o lite go värme.
  Ha det gott Ninne

  SvaraRadera
 4. Moly så heter denna gula Alium alltså nu har du lärt mig ngt nytt tackar, tom den ska få en skylt i min trädgård. ha en go helg kram Monica

  SvaraRadera
 5. Undrar hur mycket det har kommit ovanifrån? Vår regnmätare är trasig.
  Moly blommar även hos mig fast har gjort det bara i ca 10 år;)!
  /Anja

  SvaraRadera
 6. Ja en fördel med regnandet är ju att det går lätt att rensa! Och så slipper man släpa runt på kannor och slangar. Saknar mina barnbarn som just nu är utspridda i Sverige och världen...
  Önskar dig en skön helg!/Laila

  SvaraRadera