torsdag 21 juni 2012

Eftermiddagen har tillbringats under huset (en oinredd del) samt ute på åkern vid trekammarbrunnen och med diverse vattenslangar, pinnar och en massa fula ord få loss ett stopp i avloppsröret som gjorde att avloppet (när vi spolade på toaletten) gick upp baklänges under huset:( Akut slamsugning skulle kosta 2.500:- extra men det var ju bara att acceptera, vem vill tillbringa midsommarhelgen i avloppsstank;( Nu hade han dock en hel del människor som behövde slamsugning akut och han var ensam så vi sa att han får komma när han kan. Som tur var fick vi loss "proppen" så nu räcker det att han kommer på måndag:)) Vill nu, när "skitsnacket" är över:))- ÖNSKA ER ALLA EN TREVLIG MIDSOMMARHELG  med den här buketten som jag plockade alldeles nyss:))

11 kommentarer:

 1. Trevlig midsommar på er med! Tur det slutade lyckligt med avloppet :-)

  SvaraRadera
 2. Fin sommarbukett ! Trevlig midsommar

  SvaraRadera
 3. Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 4. Härlig bukett! Doftar troligen betydligt bättre än avloppet.Och vilken kväll vi fick!Egentligen borde vi firat midsommar idag istället. Men det blir säkert kul imorgon också, trots väderutsikterna. Ha en trevlig midsommar där på Tjörn!

  SvaraRadera
 5. Aldrig kul att få in lukten av avlopp! Tur att inte skiten kom in också. Sura pengar med. Bra att det ordnade sig. Appropå stank så passade jag på att hönsgödsla idag eftersom det ska regna imorgon. Så jag stank iaf. : )

  Trevlig midsommar till dig och Göran också. Ska nog också göra en fin bukett imorgon.

  SvaraRadera
 6. Fin bukett! Glad midsommar! /Leila

  SvaraRadera
 7. Så skönt att ni fick viss ordning på problemet.
  Ha en härlig midsommar!
  /Anette

  SvaraRadera
 8. Skönt att ni kan fira helg utan 'skitlukt'
  Glad midsommar på er båda två.
  Birgitta

  SvaraRadera
 9. En underbar Midsommar önskar jag er. Tråkigt med avlopp krångel, det har jag haft mycket i mitt hus då det är dåligt fall ut mot gatan . Hoppas det håller sig hela helgen. Kram/Fia.

  SvaraRadera
 10. ojojoj, huvudsaken ni fick ordníng på avloppet.
  Kostnaden får man ta, men bara glömma fort fort

  SvaraRadera
 11. Oh så trist! Har en gång haft sådant stopp att det var nära inte ens proffsen lyckades få bort den. En tidigare boende i stugan hade tvättat akvariesand och låtit en hel del rinna ned i avloppet!!!!

  Hoppas att midsommar var helt ok annars :-)

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera