måndag 11 juni 2012

Marknaden i Kolding innan hemresan!

 Efter frukostbuffén på tisdagsmorgonen, där vi för övrigt enligt överenskommelse fick var sin plastburk med lock att fylla från buffén med diverse godsaker som vi kunde avnjuta lite senare under dagen på marknaden:) Det var kö när vi kom fram till marknadsplatsen i Kolding och snabbt blev det ännu mer. Exakt på minuten 10 öppnades grindarna och människorna fullständigt vällde in i parken:)
 Det var en upplevelse att se så mycket växter, trädgårdspynt och annat på ett så stort område:) Vi strosade runt lite först för att se om det var något speciellt som vi bara måste ha;) Göran hittade naturligtvis Rhododendron försäljare så det blev några stycken, inte så stora dock:)
 Regnet hängde i luften och det kom faktiskt ett par stänk men vi hade tur och solen tittade fram emellanåt i stället för det "utlovade" regnet:) Efter att ha kikat runt i ett par timmar var det gott att sätta sig på en bänk och äta vår medhavda "frukostlåda";)
Den här pionen föll jag för 'Brightness' heter den och skulle enligt damen jag köpte den av (Pionexperten) inte bli högre än ca de 40 cm den var, men hemma har jag kollat upp den och där står det att den ska bli 70 cm:( Ja ja den är fin oavsett:)
Här har de flesta av oss samlats för att gå ut till bussen och påbörja resan hem. Det var en mycket trevlig resa som jag gärna gör igen;) Fast vi inte var hemma i huset förrän vid 01.00 så var det en upplevelse att få vara med om detta:)

8 kommentarer:

 1. Vilken läcker pion du hittade! Den finns nu på min önskelista :) /Eleonore

  SvaraRadera
 2. Så härligt det är att komma iväg på en riktigt bra växtmarknad och hitta någonting annorlunda än det "gamla vanliga" till sin trädgård!

  SvaraRadera
 3. Å, har du träffat Pionexperten i egen hög person! Jag köpte några gruvligt dyra kinesiska luktpioner med ytterst förföriska namn, typ Skimrande havet, från dem för ett par år sen. De står där de står, men tänker nog inte blomma i år heller. Men jag väntar.
  Den där utflykten såg väldigt trevlig ut!

  SvaraRadera
 4. Ja den resan glömmer man inte i första taget. Hoppas jag kommer dit någon mer gång, för det va jätte trevligt alltihop.

  SvaraRadera
 5. En på alla sätt jätterolig resa.Den gör jag gärna om.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Snygg pion, jag förstår att du föll för den. :)

  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 7. Vilka roliga resor ni e på helatiden! :)

  kram
  sandra

  SvaraRadera