lördag 9 juni 2012

Nöjd men trött!

Idag har dagen tillbringats i Uddevalla och regementsparken:) Det var årets höjdpunkt för STA BoD vi hade nämligen vår årliga växtmarknad där:) Uppe tidigt och hemma vid 5-tiden efter att ha stannat till på Jula för att köpa en ny vattentunna. Nöjd med dagen fast trött, så det blir ett kort inlägg i dag:)  här är en bild på en fågel i smide som jag köpte i Danmark:)  resen av bilderna från resan får ni se i morgon och på måndag.

7 kommentarer:

 1. Vilken underbar fågel!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Fantastisk pippi! Det var kul att se de sista resterna av växtmarknaden i Uddevalla. Jag förstår att det är årets höjdpunkt! När jag blir stor ska jag också bli trädgårdsamatör...

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig resa ni gjort och fågeln gillade jag//britt

  SvaraRadera
 4. Hej där :) Det är ett perfekt nöje att på kvällen sitta och läsa bloggar och vad kul att läsa om trädgårdar i Danmark. Har en önskan att åka dit och titta, borde inte vara så svårt för maken har sin morbror boendes där, men vi får inte tummer ur, kanske i sommar? Så alla tips om trädgårdar i Danmark tas tacksamt emot :)

  Himla fin fågel, alldeles lagom pynt *gillar*

  Nu får ni vila ut i morgon, fast jag tror ni kommer ha fingrarna i jorde och plantera nytt :)

  SvaraRadera
 5. Ja det förstår jag att du är trött efter att ha stått och sålt hela dagen, och varit trevlig och pratat med folk. Alltid lika trevligt att ses, jag skall sova jag, så jag orkar plantera alla fynd imorgon.

  SvaraRadera
 6. Åhhh så söt!!! Förstår att du köpte med dig den!

  SvaraRadera
 7. vilken fin pippi!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera