onsdag 17 augusti 2011

Får dricka kaffe i stället!!

Det blir sällan som man tänkt sig! Tyckte att det var ett perfekt väder för att "möblera" om i trädgården idag:) Håller ju på att gräva upp och flytta runt/dela olika växter och eftersom Göran och en kompis till oss åkte till Danmark i morse till en rhododendron"kollega" för att kunna ta sticklingsmaterial i hans trädgård, tänkte jag att jag skulle gräva upp sådant som inte var så stort. Var väl ute ett par timmar men sedan så öppnade himlens portar sig och regnet vräkte ner. Rätt bra iof för de omplanterade växternas skull, behöver ju inte vattna nu:)) Nu funderar jag på att sätta på lite kaffe och sätta mig i soffan med en bok, rätt mysigt det också:)

7 kommentarer:

 1. Aldrig fel att ta en skön/murrig dag tillsammans med en intresant bok. Bäst vi skyndar oss med vårt grävande innan regnet kommer hit upp.
  Ha en underbar dag
  Karin SKARA //

  SvaraRadera
 2. Man får ta det som det är o se det bästa i att inget illa som som inte har ngt gott med sig. Ha det gott i pausandet..
  Här ligger "skurarna" på lur-- så rätt som det är kommer det väl. Jag väntar gäster så hade ju helst suttit ute i solig altan?? Men sol har vi inte haft här på länge!!
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 3. Det är väl underbart att kunna unna sig en stund i soffan! Jag var nyss ute och satte lite sticklingar, men det började ösa ner här också, så jag fick gå in. Men nu kom solen fram, så jag gör väl ett nytt försök!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 4. Soffläge är inte helt fel//Britt

  SvaraRadera
 5. När regnet skvalar utomhus så är nog soffan det rätta stället. /Mimi

  SvaraRadera
 6. Kaffe med en god bok är inte helt fel. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 7. Hoppas du fick till en mysig kaffestund. Förmodar du också har uppehåll idag i alla fall:)
  Tack igen för fina presenten!

  SvaraRadera