onsdag 3 augusti 2011

Störtregn!

Ja är det inte det ena så är det det andra:)) Nu har vi i flera dagar nästan gått under av värmen, het, fuktig och tryckande värme. Inte utan att man längtat efter ett stilla fint sommarregn som kunde få ner temperaturen i alla fall lite:) Idag kom det - inte riktigt det stilla sommarregn man väntat på utan ett riktigt störtregn. Det bara dånade i plasttaket ovanför altanen dit vi fick söka oss snabbt jag och Josse (vår barnarbetare;)) vi låg nämligen och rensade rabatter när det började och vi hann precis in under tak när himlens portar öppnade sig:)
På en halv timma kom det 20 mm. Konstigt att det inte kan vara något mitt emellan utan alltid antingen eller:))

6 kommentarer:

 1. Väntade på både åska och regn idag, åskmolnen bildades medans man tittade på dem! Men det bara passerade och hamnade någon annan stans. Fast det blev lite svalare någon timme i alla fall :-) :-)

  Bra bilder på regnet, det lyckas jag nästan aldrig med.

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. Snälla, skicka hit lite av det där regnet! Här är det kruttorrt och jag vattnar som en galning, fruktar att det tar slut i brunnarna.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Oj!! Så det var hos er regnet kom... vi såg mörka moln inåt landet och hörde sedan att det var vid ert område regnet föll. Inte kul med störtregn för det kan ju göra mer skada än nytta men det var kanske efterlängtat :)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Det var inte lite regn. Jag är glad att vi inte fick det. Jag har njutit av sommarvärmen i stället och badat. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 5. Lagom är bäst, tyvärr så är det ju sällan lagom av just regn... /Mimi

  SvaraRadera
 6. Det skulle nog behövas lite regn här också. Kan komma i morgon kväll för då jobbar jag//Britt

  SvaraRadera