måndag 12 oktober 2009

En trevlig söndagseftermiddag!
I går eftermiddag var det dags för STA Bohuslän/Dalslands första innemöte för hösten. Inbjuden som föredragshållare var ingen mindre än Gunnel Carlsson. Det kom jättemycket folk och alla minglade runt och pratade med varandra och drack kaffe. Bordet med lotterivinster var som vanligt välfyllt och många många lotter såldes. Vår ordförande Bertil Larsson hälsade alla varmt välkomna och överlämnade ordet till kvällens talare. Gunnel Carlsson höll ett mycket trevligt och lättsamt föredrag om lite ditt o datt inom trädgård och framför allt om olika trädgårdspersonligheters påverkan på sin egen och andras trädgårdar. Då hon är en väldigt jordnära och trevlig personlighet och att hon höll en ständig kommunikation med oss åhörare blev det mycket underhållande och trevligt. Efter att Bertil tackat Gunnel blev det lottdragning och många gick nöjda hem på kvällen med både det ena och andra i sina kassar.

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att få träffa Gunnel Carlsson! Jag tycker väldigt bra om henne - har dock bara sett henne på TV, men hon verkar ganska naturlig.
  Läste din kommentar i "Apropå ullöss" och kan bara säga"....buuuuuu...snyft...jag vill inte slänga!!.....

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad trevligt, både föredrag och mingel.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Visst hade vi en trevlig stund. Det är alltid väldigt roligt att träffa likasinnade och vann gjorde jag ju också ;-)))
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera