lördag 3 oktober 2009

Det gäller att passa på.......

Vi har tagit bort ett ENORMT stort parti med korallkornell ute vid vår infart. Vi höll på många timmar i våras med att kapa ner, dra ris och elda. Meningen är att fylla upp och göra en mer "ordentlig" plantering det var dock ett litet problem.... det behövdes en hel del fyllnadsmaterial för att det skulle bli bra. Vi lät det hela vara över sommaren och tänkte att det kan vi pyssla med till hösten. Medan sommaren kom och gick har det ju växt upp en massa sly men det skulle vi fixa till lite senare;-)) Igår när Göran skulle hämta posten fick han syn på en minigrävare och en traktor med kärra på andra sidan "stora vägen" Det var några som skulle gräva ur dikena utefter byvägen. AHAA tänkte han och susade iväg bort igenom. Efter en stund började jag att undra vart han tagit vägen,jag såg ju inget av detta då jag var upptagen med annat. När jag gick för att titta efter vart han var kom han gående med ett lyckligt smil i hela ansiktet. Traktorföraraen (han med kärran) kunde mycket väl tänka sig att tippa några kärror hos oss, de skulle ju ändå kasta det. Så nu har han ett jobb framför sig Göran men det blir kanon;-)) Utplanering och några lass med hästskit o torv så är det färdigt att plantera till våren. Annars är det värsta ovädret här nu. Det blåser halv storm och regnar så det skvalar ute. Tur att man inte behöver vara ute i detta vädret. Tur oxå att inte Göran skulle jobba idag då de stänger av Tjörnbron helt från 18.00 idag till 09.00 imorgon bitti.                                                      Har mest pysslat inne nu på eftermiddagen jag har gjort tacopajer i långpannan, det kommer lite gäster i morgon eftermiddag.


Här är den första färdig och den andra inne i ugnen. Det blir ingen viktväktarmat i morgon heller är jag rädd;-))


6 kommentarer:

 1. Fasen vilken tur... det gäller att passa på ;)

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken tur!!! Sådant älskar jag. Jösses vad hungrig jag blev nu - tacopaj, låter som mums. Hoppas ni hade det trevligt!

  SvaraRadera
 3. Tack för maten idag :) Måste få receptet av dig för Hampus insisterar att jag skall göra sådan åt honom någon dag :)

  SvaraRadera
 4. Så roligt att han gillade den, självklat får du receptet ;-)) Är så glad att Hampus hjälpte mig med datorn. Ha det så bra.

  SvaraRadera
 5. Förresten..kan man få komma med önskemål på bloggen? :) Kan inte du ta mer kort på all er trädgårdskonst/trädgårdsdekorationer och lägga ut på bloggen? Så kan jag knycka lite av de bilderna till min blogg :P..hehe.. Annars kommer jag någon dag och fotograferar själv :)

  SvaraRadera
 6. Du får gärna komma och fota själv:-) Det hade varit mycket roligare.

  SvaraRadera