måndag 23 juli 2012

Varit chaufför idag!

 Den här fina "mackapären" fick jag av min moster i dag:) Utan en aning om att jag velat ha en sådan här så köpte hon den åt mig som present, kan det bero på att hon känner mig väldigt väl och vet vad jag gillar:)) Den ska ju naturligtvis inte stå i den här krukan men än så länge kan den få stå där tills jag bestämt var jag ska ha den:)  Har agerat chaufför idag och kört till Kungälv i morse för att lämna av sonen som skulle vara lägerledare. Där efter blev det Marstrand-Kungälv, hämtade min moster och morbror, han skulle hämta en rullator på hjälpmedelcentralen. Sedan körde vi hem till mig på Tjörn där jag hade middag till oss. Mamma, pappa, Emma och Nicholas kom också hit så det blev en trevlig eftermiddag med en del av släkten:) Nu i kväll när jag kom hem efter att ha kört hem dem började det naturligt vis att regna igen:( Hoppas att vädret är fint i morgon så att jag kan plantera mina dagliljor jag kom hem med från Boäng:)
Att ha en altan med tak och delvis hela väggar är underbart när det regnar, att sitta där när regnet smattrar på plasttaken är väldigt mysigt;) Clematisen 'Madame Julia Correvon' är nästan lika vacker på insidan som på utsidan:)

6 kommentarer:

 1. Den där altanen ser ju väldigt trivsam ut. Själv har jag enbart varit ute för att skaka en dammig matta idag.
  Snygg färg på din clematis!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin grej!
  Härligt med altan jag har mitt växthus att fly till när det regnar.
  Vet ingen som är så flitig på att skriva hos mig, tack för alla hälsningar. Jag har sagt det förut men jag säger det igen.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Härligt med en plats man kan vara på utan att nås av regnet :) Vädret kommer att bli fint i morgon har dom sagt :)

  SvaraRadera
 4. Jättefin klematis, roligt ni kan njuta av den från båda håll.
  (Du fick en dvärgmandel, Prunus tenella), blommar nog i vår ska du se.)
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Vilken tjusig 'mackpär';)))!/Anja

  SvaraRadera
 6. Visst är det härligt med Clematis.
  Mötte en bil i dag på väg 160, med registreringsskylt ALEN. Hoppas den är din.
  Kram

  SvaraRadera