måndag 2 juli 2012

Perfekt!

 Perfekt väder idag att vara ute i rabatterna:) Inte för varmt, inte för kallt och inget regn:) Har fortsatt att rensa men även "stuckit emellan" med ett annat projekt som jag kommer att visa i morgon:) Nu i eftermiddag/kväll gick vi en promenad bort till svärmor och det var helt ljuvligt att sitta på hennes balkong i kvällssolen, lite god mat och vin gjorde ju inte saken sämre:) Väl hemma igen gick vi en runda i trädgården som i kvällssolen kan bli helt magisk:)
Nejlikor doftar helt underbart, speciellt på kvällen:)

6 kommentarer:

 1. Ååååh, vilken underbar bild den översta! Kan inte du komma hit och rensa och trädgårdsanlägga lite, precis så som på den bilden vill jag ha det! Berget finns redan, bara inte resten!
  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att se en lite större bit av din trädgård - väldigt fint! Även här har vädret varit strålande idag och vi har hunnit en hel del.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Va vackert ni har det i trädgården! Kvällssolen ger ju bilderna en extra härlig varmgul lyster - underbart! Skall bli spännande att se vad ditt nya projekt är:-)

  SvaraRadera
 4. Hjälp oss sprida ordet!

  Nu söker OTW, för tv-inspelning, privatträdgårdar i behov av renovering, anmäl din trädgård för att komma steget närmre din dröm!

  Mejla oss några rader om vilka ni är, vad ni är i behov av och vad ni har för drömmar. Motivera även varför just ni ska få er dröm uppfylld och skicka med några bilder på hur er trädgård ser ut idag. Glöm inte lämna telefonnummer där vi kan nå dig samt ange om du söker åt någon annan.

  Maila till tradgardsdrommar@otw.se

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker bild från din/er trädgård! /Anja

  SvaraRadera
 6. Så underbart ni har det. Det ger hopp att det kan bli fint hos mig med när allt får några år på nacken. Och alla växter fått växa till sig lite;)Kram/fia.

  SvaraRadera